Intelli 3.0
Zašto ?
Zato što je miš ugodan u rukama neće ti se brzo pokvarit , budi siguran izdržljiv je skroz i fino stoji u ruci . Možda ima manje DPI-a od Abyssusa ali Abyssus je SMEĆE mislim da je najveći shit od razer miševa , ai ostali razer miševi mislim da nisu ni blizu bolji intelliu , sad će vas većina reć da nije tako ali jest , razer miševi su samo skupi zbog izgleda i što imaju dosta DPI-a a inače su svi razer miševi shit .
Intelli možda nema nabrijan izgled kao Abyssus ( a mislim da to nije važbo ) i možda nema toliko DPI-a ali je ovako 3 puta bolji!
Ja nisam imao 3.0 al jesam 1.1A ali i on mi je bio 4 godine i ništa mu nije bilo samo sam ga dao drugu a ja sebi kupio novi miš , u te 4 godine radio je kao mašina nikad mu ništa nije bilo .
I kad si oko cijena mislim da je Intelli jeftiniji od Abyssusa ali nisam potpuno siguran .
Evo opis šta ti je šta na mišu ( nemam vremena da prevodim , valjda barem imalo znaš engleski )
1. Optical Tracking Performance
Legendary accuracy delivered from an optical engine that produces 9000 Frames per Second, Maximum Speed of 54+ Inches per Second, and Maximum Acceleration of 25Gs combined with Microsoft's Intelligent Tracking System with a centered optical port.
2. Ergonomic Design
Button placement for improved sensitivity and soft touch materials for a sure grip.
3. Five Customizable Buttons
Get quick access to the media, programs, and files you use most often.
4. Scroll Wheel with Detents
A specially designed scroll wheel with detents enables more accurate scrolling through documents, spreadsheets, or video games.
5. Improved Slick Feet
For smooth movements across a variety of surfaces.
I kad si kod podloga mislim da bi uz Intellia najbolje išla SteelSeries QcK+ Heavy ili SS QcK+ .