Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

glasnoca se pojacava sama

128 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.08.2011. u 11:53

pozz. ovako,primjetio sam da mi se glasnoca sama pojacava,imam slusalice pioneer,ove :

i primjetio sam u zadnje vrijeme dok igram ili slusam muziku samo se pojaca za neki stepen,ono,odjednom bude glasnije pa se stisa,nervira me to jer ako ja nista ne diram ne treba to da se desava,slusalice su prikljucene u zvucnike,nedavno sam ih kupio i na kablu nema nikakvih ostecenja niti je gdje pritisnut tako da ne znam sta je razlog tog naglog stisavanja i pojacavanja
Mozda da probas da ih prikljucis na neki drugi uredjaj kompijuter, liniju mp3/mp4 pa onda vidi dali je do slusalica ili moguce i do uredjaja na koje su prikljucene...
deklok je napisao/la:
Mozda da probas da ih prikljucis na neki drugi uredjaj kompijuter, liniju mp3/mp4 pa onda vidi dali je do slusalica ili moguce i do uredjaja na koje su prikljucene...
evo sad sam sluse prikljucio direktno u komp a zvucnike iskljucio skroz ... sad je sve ok al volio bih vise da ide preko zvucnika da mogu pojacat a isto kad gledam neki film da ne moram ukljucivat zvucnike svaki put i to ...al eto izgleda da nije do slusalica,ne znam sta im je j*m mu
Mission je napisao/la:
evo sad sam sluse prikljucio direktno u komp a zvucnike iskljucio skroz ... sad je sve ok al volio bih vise da ide preko zvucnika da mogu pojacat a isto kad gledam neki film da ne moram ukljucivat zvucnike svaki put i to ...al eto izgleda da nije do slusalica,ne znam sta im je j*m mu
Moguce da je do prikljucka od zvucnika mada ne znam sta te kosta jos ako imas onaj kotacic VOLUME na slsuama super bar je tako kod mene...:)
To ti je zbog različitog surrounda na zvučnicima i slušalicama, tačnije ne poklapaju se.

I tako će ti uvijek biti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.