Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mikrofon ne radi na tsu

154 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.08.2011. u 23:19

Dobro veče.

Imam problem kad uđem na ts uključim sluše i sad stisnem K da nešto pričam na mic, ja sebe sam čujem ali me ostali ne čuju.

Ja sebe čujem preko sluša da pričam na micu i mic radi ovako čuje se, ali me ostali ne čuju ni na tsu i na csu kad sam igro pa stisnem K niko me nije čuo.

P.s mic je na slušama, nije posebno mic posebno sluše.

hFala.
Ako koristis SoundMAX kao driver, otvoris mic i iskljucis ga dole desno.. jer kad ga upalis na SoundMAX cujes sebe iskljucis cuju ostali
f0rgY je napisao/la:
Ako koristis SoundMAX kao driver, otvoris mic i iskljucis ga dole desno.. jer kad ga upalis na SoundMAX cujes sebe iskljucis cuju ostali
Koristim obične sluše od 15 KM. Imam Siberije al su na popravku i neće za mjesec bit gotove a sad ne znam na kakve drivere misliš.
Cpanel ---> Sound and Audio Devices ---> Advanced (gornji) --> Options ---> Properties ---> Oznaci mic --> Ok

I tu ako je MUTE microfon samo odznaci i to je to.
Podesi način pričanja na teamspeaku pogledaj dali si stavio slučajno push to talk na neku tipku sem K.
Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound -> Recording -> Microphone (desni klik, properties) -> Listen: Odčekiraj (uncheck) Listen to this device.
banqe je napisao/la:
Koristim obične sluše od 15 KM. Imam Siberije al su na popravku i neće za mjesec bit gotove a sad ne znam na kakve drivere misliš.
Kakve veze imaju siberie s postavljenim pitanjem?
Sad svi znamo da ih imaš
K1NAA je napisao/la:
Kakve veze imaju siberie s postavljenim pitanjem?
Sad svi znamo da ih imaš
Imaju veze jer mi na profilu piše Sluše ---> SteelSeries Siberia v2

Pa će sigurno neko ko mi želi pomoć, otić na moj profil da vidi koje su mi sluše. A moje Siberije su na popravku. To znači da sad njih ne koristim i da ovaj problem sa micom nije na SIberijama zato sam ih pomeno.

A ja da sam kao ostali i da želim se hvalit što imam Siberije imao bih slika u galeriji, fejzbuku, sk gejmingu i slično. Ali meni nije do hvaljenja i nisam kao većina.
Slusaj !!!
Mic ti radi samo moras nastimati u kojo slovo pali mic kad zelis pricati
Znaci udjes u TS onda postavlje
Nadji tamo i stavi K slovo ako ti je ZA cs -a ;D

GL ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.