Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Patch

105 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.07.2011. u 17:53

Slijedi nam jedan peč koji po mom mišljenu je bezveze. Poboljšavaju heroje kojima to nije potrebno. Kao primjer možemo uzeti tryndamere koji će od novog peča imati sposobnosti fury koji je već poznata kod renektona, koja će ga dodatno osnažiti. Mislim da je to bespotrebno jer tryndamere već sam po sebi jedan od najjačih warriora u igri i zašto bi ga još trebalo pojačavat? Dok jedne jačaju drugima uskraćuju i ono malo što imaju, tako da će od sada twistedov ulti biti ograničen poljem. Jedino mi je drago što će se poboljšati pantheonov ulti jer je champ dosta slab u odnosu na ostale warriore.

Patch možete pogledati ovdje :
League of Legends - Patch Preview

Vaše mišljenje ?
Za tryndu je citsta glupost on je jedan od najbolji heroja u igri ,
btw phanteon nije uopste slab ti ako znas igrat sa njim sabijat ces sve redo,

Corki ftw (:
Da hoće samo dodati malo više HP-a Fiddleu (pardon, Fiddlesticksu) ja bih bio presretan

Inače, Pantheon je jedan od najslabijih championa u igri, i stvarno.. da se primjetiti... Ostati sam u lane-u protiv njega - milina!

A što se Trynda tiče... Nisam nikada igrao sa njim, ali sam imao prilike igrati 2-3 puta protiv njega 3vs3... Barem što se spomenutog moda tiče, Trynd je SILA! Blago rečeno Ako ga još povećaju... pff, moram ga kupiti onda
Nisi shvatio. Upravo su ucinili suprotno sa tryndom - na neki nacin su ga nerfali. Jer vise nece biti onih stackova, npr 8 stackova furya i udara ko da je 18 lvl na prvom lvlu. Umjesto toga ce mu se puniti fury bar, uz pomoc kojeg ce se takodjer moci hilati ali vise nece imati criticale tako ceste na pocetku.

Twisteda je vec i bilo vrijeme farmat. Ostanem na 5 hp i on se sa drugog kraja mape porta i 1 shot i ubije me idiotski heroj.

Phanteonu je nerfan ulti ali ce bititi pojacani ostali skillovi.

Galio je pojacan sto se tice base statsa na pocetku, ali mu spelovi rade manje dmga. Corki je nerfan jer je bio totalno op mid AD carry i svakog je out carryo na midu.
ScandaL je napisao/la:
Nisi shvatio. Upravo su ucinili suprotno sa tryndom - na neki nacin su ga nerfali. Jer vise nece biti onih stackova, npr 8 stackova furya i udara ko da je 18 lvl na prvom lvlu. Umjesto toga ce mu se puniti fury bar, uz pomoc kojeg ce se takodjer moci hilati ali vise nece imati criticale tako ceste na pocetku.

Twisteda je vec i bilo vrijeme farmat. Ostanem na 5 hp i on se sa drugog kraja mape porta i 1 shot i ubije me idiotski heroj.

Phanteonu je nerfan ulti ali ce bititi pojacani ostali skillovi.

Galio je pojacan sto se tice base statsa na pocetku, ali mu spelovi rade manje dmga. Corki je nerfan jer je bio totalno op mid AD carry i svakog je out carryo na midu.
Po meni to nije nikakvo "oslabljenje " tryndamere. To što neće imati tako često crtical na početku i ne igra neku veliku ulogu jer je heroj dosta slab na početku, dok ne dobije svoj ulti. On mi je više heroj za late game jer ukoliko se nafida slabo ko ga može ubiti, osim ako nije focus u teamfight.
rauber je napisao/la:
Po meni to nije nikakvo "oslabljenje " tryndamere. To što neće imati tako često crtical na početku i ne igra neku veliku ulogu jer je heroj dosta slab na početku, dok ne dobije svoj ulti. On mi je više heroj za late game jer ukoliko se nafida slabo ko ga može ubiti, osim ako nije focus u teamfight.
Onda očigledno neznaš kako se igraju gameovi protiv tryndamera.
ScandaL je napisao/la:
Onda očigledno neznaš kako se igraju gameovi protiv tryndamera.
Ne govorim ti bukvalno.

Sve zavisi kakvi su protivnici.
Bezveze mi je to što buffaju džaba tryndu i pojačavaju mu spellove, jer kao i sam što kažeš, on je i ovako već dovoljno jak.

Imam jedno pitanje za ove koji igraju lola, da li ste prešli na EU West ili je većina vas ostala na EU Nordic & East .
Likovi uopšte ne bufaju Trynu, šta vam je ba ?

Samo mu pojačavaju durability u lane-u i džungli prije 6 levela, a sada će mu late game biti djelimično slabiji. Nit je buff nit je nerf, samo mala zamjena ... yizz. Što se niko ne žali na Jaxa koji na 18 lvl-u sabija 1 v 5 bez problema da mi je znati samo ...
Ja ne znam sta se raspravljate kad jos niste ni igrali novi patch -_-"
Sacekajte da izadje pa cemo onda diskutovati o Buffanju/Nerfanju !
Btw. nek su buffali Galia jer ga igram inace ko tanka, a neki championi su sa manje itema 10x efikasniji bili, al sad cemo vidjeti ! :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.