Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 40 bodova

[LoL] Download problem !

289 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.08.2011. u 14:09

Znači download sam LeagueofLegends.exe. I kada idem run pošne mi se downloadat igrica. Kada dođe do pola prestane se skidati i bude not responding. I kada opet pokušam i idem run neće, nego moram rr comp da bi proces opet počeo.

Ako znate do čega je, i ako znate pomoći evo ovih 50 bodova, i bit će još ako bude potrebno
pokusaj naci neki drugi dl link jeli skidas orginal s njihove stranice ili ?
swimenzi je napisao/la:
pokusaj naci neki drugi dl link jeli skidas orginal s njihove stranice ili ?
da skidan original sa njihove stranice, pokušao sam preko torenta al kada se mi se pocnu uploadat patchevi bude 100%, ali ostane da se skine 0.06 MB | 2 KB/sec
Imam slican problem sa LoL Update .. Skinuo LoL , instalirao sve fino , pocne update skine se prvi dio update i ostane mozda jos 70 MB da se skine .. I pocne se skidati i negdje na pola skidanja ( oko 30-40%) skoci na 99 % i pise "0.0002" MB remaining i onda se vrati na 30 % i pise da je ostalo jos -160 minutes .. Problem je u tome sto pise (minus) 160 minuta ( lol )...
wxn je napisao/la:
Imam slican problem sa LoL Update .. Skinuo LoL , instalirao sve fino , pocne update skine se prvi dio update i ostane mozda jos 70 MB da se skine .. I pocne se skidati i negdje na pola skidanja ( oko 30-40%) skoci na 99 % i pise "0.0002" MB remaining i onda se vrati na 30 % i pise da je ostalo jos -160 minutes .. Problem je u tome sto pise (minus) 160 minuta ( lol )...
Samo sacekaj, malo strpljenja, to se svima desava.
Skinite sa oficijalni stranice i kad dodje do kraja ne gledaj te na timer, nego sačekajte neko vrijeme i pokrenut će se igra.
fl4re je napisao/la:
da skidan original sa njihove stranice, pokušao sam preko torenta al kada se mi se pocnu uploadat patchevi bude 100%, ali ostane da se skine 0.06 MB | 2 KB/sec
Evo ja sam skinuo client i upload, skini pa preko ovog inst. al prvo sve delete staro.

http://www.megaupload.com/?d=8MHVL786

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.