Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Iphone baseband

107 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.07.2011. u 17:41

Ljudi vi ste mi posljednj nada,i google 

Hitno mi treba odgovor kako promjeniti/vratiti baseband sa svog iphonea 3g, on se nalazi na 6.15,kako da ga vratim da mi wifi i gps proradi!
nemoguce
Nemoguće stari...
A wi-fi ti nije do bb-a.
Na tome bb-u ti samo gps ne radi, ako ti se pojebo wi-fi probaj pročačkati u postavkama routera, ili probaj restore ili update iOS.
Probaj hard reset. Home+lock (10-tak) sekundi.
Eto nadam se da će bar nešto pomoći... 
aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
Nemoguće stari...
A wi-fi ti nije do bb-a.
Na tome bb-u ti samo gps ne radi, ako ti se pojebo wi-fi probaj pročačkati u postavkama routera, ili probaj restore ili update iOS.
Probaj hard reset. Home+lock (10-tak) sekundi.
Eto nadam se da će bar nešto pomoći... 
gps je ista antena kao i wifi...
provjeri ti to jos koji put...ja takodje mislim da su takve stvari nemoguce,,,pogotovo na tome basebandu
Nema Boga osim Boga Allah i Muhammed a.s. je Njegov rob i Njegov poslanik.

Neka je hvala Stvaraocu svih svjetova, znanog i neznanog, dokučivog i nedokučivog.

Njegova milost je neograničena i ljepota nezamisliva.

Svako biće ili predmet ima svoj nazvi odnosno ime, sve što čovjek poznaje ima svoj pojam koji ga određuje onakvim kakvim ono jeste. Allaha određuju i opisuju njegova lijepa imena kojih ima devedeset i devet te Njegovi sifati.

U klasičnoj isl.literaturi velik se značaj daje razumjevanju Božijih imena i Njegovih Sifata(svojstava,atributa).

Božija imena i sifati su dvije odvojene cjeline ali u krajnjem bitno usko povezane jer opisuju Allaha u njegovom postojanju.

Njegova veličina je prevelika da bi je čovjek mogao razumom dokučiti, čovjek zna samo onoliko koliko mu je Bog dao da zna o Njemu, ljudsko znanje je ograničeno a Allah sve zna.
OverAndOut je napisao/la:
gps je ista antena kao i wifi...
nemoj se pravit pametan kad trazis pomoc,dobro ti je covjek rekao,to sto wifi ti ne radi nema veze sa tim basebandom,on samo zajebe GPS na iphonu,a to sto ti je wifi sjeban je druga stvar,ko zna sta si ti radio sa iphonom i u koga je on bio prije,pokusaj reset network settings ako to nemoze onda pokusaj restore custom firmware,moras custom firmware od sad jer ti je iPadov baseband tako da ti apple nece dozvolit oficijalan update

Post dobio aplauz od AlienzZ

mersimthebody je napisao/la:
nemoj se pravit pametan kad trazis pomoc,dobro ti je covjek rekao,to sto wifi ti ne radi nema veze sa tim basebandom,on samo zajebe GPS na iphonu,a to sto ti je wifi sjeban je druga stvar,ko zna sta si ti radio sa iphonom i u koga je on bio prije,pokusaj reset network settings ako to nemoze onda pokusaj restore custom firmware,moras custom firmware od sad jer ti je iPadov baseband tako da ti apple nece dozvolit oficijalan update
kako ću restorate custom firmware

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.