Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[iphone 4] unlock bez gevey kartice?

168 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.09.2011. u 00:00

pozz gameri :)

za par dana bi trebao dobiti iphone 4 pa posto imam tele2 karticu i imam na njoj 40 kn i jos plus besplatnih minuta i interneta i to pa bi zadrzao tu karticu . posto iphone 4 ima manju karticu tj. idu manje kartice u njeg posebne . moze li se putem ovog linka napraviti microsim kartica http://www.solutios.com/simcutting/

tj. da zadrzim ovu tele2 . ali bez da kupujem gevey karticu :). falaa

;)
Pa moze.. samo pazi kako sjeces..
Ako ti je telefon fabricki otkljucan, ne moras kupovati gevey karticu, a mislim da je svakako trebas sjeci na micro sim
naravno da ju mozes izrezat i to je to pasat ce,a sto se tice gevey kartice to ces tek vidjet kad dobijes telefon,kad provjeris baseband(znaci dal moze softwerski unlock)
znaci sve normalno . izrezem onak ubacim . jel trebam onda uradit jailbreak i otkljucat ga na tu software? il ne :d razumijem se dosta u iphone trojke i to znam jailbreakat i sve to sam al cetvorke prvi put.

mob cu dobit skoro je nov samo testiran par puta :D tj. kupit :)

pa ako izrezem to ne treba mi gevey jel tako ?
tony18 je napisao/la:
znaci sve normalno . izrezem onak ubacim . jel trebam onda uradit jailbreak i otkljucat ga na tu software? il ne :d razumijem se dosta u iphone trojke i to znam jailbreakat i sve to sam al cetvorke prvi put.

mob cu dobit skoro je nov samo testiran par puta tj. kupit

pa ako izrezem to ne treba mi gevey jel tako ?
Nemoj rezat ti ba nožem kupi sjeckalicu ili odnesi negdje blizu u servis i lik ce ti u 10 sekundi izrezat moći češ je poslje koristiti i na drugim telefonima samo uklopiš onaj drugi dio. A ovako kad je irežeš nožem hem je rizik hočeš je *ebat skroz hem ne možeš je više koristiti u drugim telefonima
Ma možeš slobodno izrezet, i ja sam nikakvih problema nema, samo paziš da ne sjebeš čip naravno :) ako bude fabrički otključan onda to je to, ako ne uvijek ga možeš jailbreakovat, pozz
AeroX_DakY je napisao/la:
Ma možeš slobodno izrezet, i ja sam nikakvih problema nema, samo paziš da ne sjebeš čip naravno :) ako bude fabrički otključan onda to je to, ako ne uvijek ga možeš jailbreakovat, pozz
thx :) oke cucemo se jos ako b ude kakvih probl. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.