Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Public & Gametracker.rs

1.696 pregleda · 43 odgovora · otvorena 19.07.2011. u 23:21

Dobro veče

Molim Vas čitajte temu do kraja da ne bi došlo do zabune

U dogovoru sa Vladom odlučili smo da uradimo sljedeće.

Svi želimo da na Gamers.ba Public Server bude pun, da imamo naš server od našeg portala da igramo na njemu. Zahvaljujući redirekciji imamo dosta igrača na serveru, ali želimo da i Vi date neki svoj doprinos našem public serveru. O čemu se radi ?

Svi znamo da na http://www.gametracker.rs ima opcija boostanje servera. Cijena boosta servera je 2 km + PDV. Kada boostate server on se pokaže na raznim mjestima npr. na portalu se pokaže u poup-up prozoru kada ulazite na portal, onda u meniu u sekciji Boosted serveri i dole u meniju Boostovani serveri, kao i u igricu u Internet Serverima ( Za igricu vrijedi samo ko ima patch od kgb-a. Ukoliko još postoji neko da nema to cs-skini.me/csfull

Eh sada zašto ja ovo sve Vama pišem . Ukoliko ste željni pomoći razvoju Gamers.ba Servera potrebno je da na gametracker.rs boostate naš Gamers.ba Public Server.

UPUTSTVO ZA BOOSTANJE

- Na sljedećem linku odaberite državu klik

- Format poruke : TXT GTRS [IP] [Vase ime] posaljete na broj 091810700

- Tj : TXT GTRS 212.200.163.181:27010 Ado

( Ovdje je stavljen ip gamers.ba public servera, umjesto ado upišite svoj nick sa gamers.ba portala )

- Cijena poruke 2 km + PDV

PAŽLJIVO !

Ukoliko imate namjeru da boostate server, prvo provjerite na gametracker.rs dal se on nalazi među prvih 10 boostovanih servera. Ukoliko se nalazi sačekajte, posjetite opet za sat i provjerite. Govorim to iz razloga što ako vi dva puta uzastopno boostate server on će ostati na istoj poziciji npr ako je na 6 mjestu vi opet boostate on će opet biti na 6om mjestu.

Ukoliko to uradite 5 ili više puta, dobit' ćete:

- Gamers.ba donator medalju

- Slot + imunitet ( ukoliko budete aktivni i admina ) na Gamers.ba Public Serveru
- Admin status na CW Serverima tako da Vam je omogućeno igranje u bilo koje doba dana i noći

Toliko o boostovanju Gamers.ba Public Servera. Za sve što Vam nije jasno obratite se meni ili vlex-u na pm.
aBd sutra cu boost nemam krede sad,a kasno je i onako bolje sutra boost uraditi preko dana da bude full server 
Sutra/prekosutra sigurno nešto ide i od mene...

.... ( edit )

Trenutno je g.ba server 1. na listi boosted servera

Sutra napunim petaka i odma dva boosta dadnem. Ha ya 
Bice i od mene 2x boostanje  Suta /prekosutra samo da kredit' kupim.
Bit ce i od mene nesto 
Hvala na objašnjenju! 

To si zaboravio...

Šaljem sad, i sutra ujutru. 
Boostao...Eto kako mogu da vam dokaz nadjem da jesam?!
Stalo mi je da se server napuni!

Post dobio aplauz od vLexinho

Sirutka je napisao/la:
Boostao...Eto kako mogu da vam dokaz nadjem da jesam?!
Stalo mi je da se server napuni!

To je najmanji problem

Hvala na boostu (:
Dobro smišljeno dok namaknem kredit i ja ću boostati.
je napisao/la:
To je najmanji problem

Hvala na boostu (:
Nema problema sutra cu za 5 kupit i 2 puta boostat 
Ujutro saljem oba , jer imam 2 km tacno . :/

EDIT : Levatite ljude radi medalja , sinoc bilo dovoljno 2 puta da se posalje poruka za medalju a danas 5 puta 
Ovo je odlicno

Naravno da cu pomoci i boostati cim dopunim kredu 8-)
inx je napisao/la:
Ujutro saljem oba , jer imam 2 km tacno . :/

EDIT : Levatite ljude radi medalja , sinoc bilo dovoljno 2 puta da se posalje poruka za medalju a danas 5 puta 
Posaljes danas 1 i sutra 1 
Svaka cast na ovome . Znao sam ja da ce doci osoba/e koje ce uspjet' podic' g.ba public na noge . Nadam se da ce sto vise ljudi bustati server i da cemo uspjeti vratiti serveru staru slavu .

/cheers
" Para vrti gdje burgija neće "  
Naravno boostam sutra .
Kad napunim kredit poslat cu  zasluzili se .
busted  :D
sutra o5 ak napunim kr !!

fina ideja , samo bi trebalo da se dogovarate sa adom i vlexom kad boostat , glupo je da dvojica -trojica boostaju u pola sata , tri boosta u roku od 2-3 sata su isto ko jedan , znaci 2 nepotrebna...
boosto jednom, sutra jos jednom aBd. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.