Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Public novostii #2

553 pregleda · 21 odgovor · otvorena 21.07.2011. u 19:47

ćao svima

Evo server je opet stao na noge prije neka 3 dana. S' tim što smo dobili redirekciju od KGB-a + boost mislim da se rezultati znatno primijete.

- Dnevna statistika

- Mjesečna statistika

Zahvaljujem se svima koji su boostali server, ukoliko tako nastavite bit' će nešto od servera.

Što se tiče publica ubačen je banshot. Admini su dužni da banuju igrače sa amx_banshot "nick" . Zamolio bih Vas da se ne bunite kada Vas admin banuje sa banshotom. Fino dignete temu u ovom podforumu stavite ss i to je to.

Znači da ponovim još jednom, ukoliko budete banovani dignete temu sa nazivom "Gamers.ba Public ban" u podforumu Gamers.ba Serveri, ostavite ss i zaključate temu. Ban će Vam biti skinut' u roku od 10 minuta. Dizanjem teme bez ss-a možete samo postići da budete banovani sa portala jer Vam se ss mora spasiti u csstrike folderu.

Toliko od mene, za pitanja obratite mi se na pm :-*
Ogroman napredak ..
;)
je**s ti to zeljo proso dalje ♥

btw gg s serverom 
Bravo za server naravno trebamo redovno boostati server 
Bespotrebna tema , samo želiš da dospiješ u administraciju .

Isti si ko reaveNz.

Post dobio aplauz od yordan

SRCEMOJE je napisao/la:

Isti si ko reaveNz.
AHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHHAHA

♥
Vidan napredak  evo ja kako ste uveli vec banshot banovo sam 2/3 puta tako  samo tako nastavite .
SRCEMOJE je napisao/la:

Isti si ko reaveNz.
Opraše g.ba na ruke. 
rriad je napisao/la:
Opraše g.ba na ruke. 
zbog njih štopa ovaj gba
Napredak veliki a sad pazite kome dajete admine da ne dajete seljacima što banuju svakog bez razloga .

Dobro čuvajte sad server da ostane ovakav!
SRCEMOJE je napisao/la:
zbog njih štopa ovaj gba
Haahahahh bas, nemam para da kupim kredit da bustam cim budem u mogucnosti bustam obecavam 
ma redirekt i boost majka :D:D:D
samo tako 
Svaka cast samo tako nastavite! 
Odlicno samo nastavite tako

boost razvaljuje 8-)
Svaka cast ! Napreduje napreduje 
Samo nadjite admina koji ce da bude tu preko noci jer nekad se zna desiti ono da bude dosta igraca a neka manja mapa...

Sve u svemu OGROMAN napredak!
Odlican napredak  al jedini problem sto nemogu igrat ping mi 500 neznam do cega 
je napisao/la:
AHAHHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHHAHA

♥
Iako znas sta mislim o tebi, mislim daj e logican slijed dogadjaja da se tebi dodjeli moderatorska funkcija a ovim ostalim moderatorima sa servera koji bezze imaju medalju oduzme ista...

Sretno sa serverom !

PS : Malo me nervira kad igram i u po nicega redirekt ali jbg. Bar je pun server.
nera_f je napisao/la:
Iako znas sta mislim o tebi, mislim daj e logican slijed dogadjaja da se tebi dodjeli moderatorska funkcija a ovim ostalim moderatorima sa servera koji bezze imaju medalju oduzme ista...

Sretno sa serverom !

PS : Malo me nervira kad igram i u po nicega redirekt ali jbg. Bar je pun server.
Ado nikad nece dobiti moderatorsku funkciju 

Daj mi na pm setinfo da ti dodam admina ili slot da te ne redirekta.
vLexinho je napisao/la:
Ado nikad nece dobiti moderatorsku funkciju 

Daj mi na pm setinfo da ti dodam admina ili slot da te ne redirekta.
Ja sam bio protiv toga dok sam se ja nesto pitao, ali sad ovako sa strane nemam nista protiv da ima moderatora. Kad se svaciji trud cijeni, stvarno ne vidim razloga zasto se njegov ne bi cijenio, ali na vama je da odlucite.

Eto ti PM za slot i hvala.
gj gj gj.gj 

gl in you' future 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.