Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TopInternet

138 pregleda · 5 odgovora · otvorena 19.07.2011. u 19:27

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M57ed5eb8a28.html

http://www.bhtelecom.ba/4607.html

Znaci ovako, ja imam net flat 2 koji placam oko 29 KM, i zelio bih ovaj paket jer dodje 30 KM tj TopInternet 30 (+1KM?)

netFlat2+mInternet 500 MB + besplatan wlan
25,00 +12,00 = 37,00
30,00

Tako da ja samo trebam predati zahtjev u posti da se prebacim na ovo i vjerovatno da registuju moju sms karticu i to je to?? Prakticno za + 1km dobijes 500mb / free wlan ?

E sad, sta mislite o ovome, i da li je vec neko ovo uradio da mi malo bolje objasni hvala, mojne spama.
Mislim da je to nesto novo , al nevjerujem da je tako jednostavno ? Mislim ko je njih zajebao ? Yos uvijek bi se mi peglali sa onih 8Giga , da ostali nisu spustili cjene tj povecali protok.

Ajde , mislim da bi bilo lijepo ( al opet nevjerujem )
b0k1 je napisao/la:
Mislim da je to nesto novo , al nevjerujem da je tako jednostavno ? Mislim ko je njih zajebao ? Yos uvijek bi se mi peglali sa onih 8Giga , da ostali nisu spustili cjene tj povecali protok.

Ajde , mislim da bi bilo lijepo ( al opet nevjerujem )
Pa kako sam ja skontao moguce je "Ukoliko je podnosilac zahtjeva postojeći korisnik ADSL (osim netFlat Pro) i dial up paketa istom je omogućen prelazak na TopInternet paket, uz zadržavanje korisničkih podataka (username, password, e-mail adrese, G hosting)." znaci samo bi trebala neka registracija moba, sim-a ili sta vec dodjele korisnickog pristupa wlanu i trosenje 500 mb....
Ustvari dobije se nova kartica "BH Telecom će Pretplatniku TopInternet usluge ustupiti na korištenje ADSL modem i besplatno dodijeliti SIM karticu na kojoj je onemogućen govorni saobraćaj, namijenjene isključivo za prijenos podataka putem G/E, UMTS, HSPA, SMS, MMS i CSD. Dodjela SIM kartice za pristup mobilnom Internetu se ne naplaćuje.

Također, ukoliko je podnosilac zahtjeva postojeći korisnik mInternet i UltraNet paketa istom je omogućeno zasnivanje pretplatničkog odnosa za TopInternet paket uz zadržavanje postojeće SIM kartice. .."
coDe je napisao/la:
Pa kako sam ja skontao moguce je "Ukoliko je podnosilac zahtjeva postojeći korisnik ADSL (osim netFlat Pro) i dial up paketa istom je omogućen prelazak na TopInternet paket, uz zadržavanje korisničkih podataka (username, password, e-mail adrese, G hosting)." znaci samo bi trebala neka registracija moba, sim-a ili sta vec dodjele korisnickog pristupa wlanu i trosenje 500 mb....
Ustvari dobije se nova kartica "BH Telecom će Pretplatniku TopInternet usluge ustupiti na korištenje ADSL modem i besplatno dodijeliti SIM karticu na kojoj je onemogućen govorni saobraćaj, namijenjene isključivo za prijenos podataka putem G/E, UMTS, HSPA, SMS, MMS i CSD. Dodjela SIM kartice za pristup mobilnom Internetu se ne naplaćuje.

Također, ukoliko je podnosilac zahtjeva postojeći korisnik mInternet i UltraNet paketa istom je omogućeno zasnivanje pretplatničkog odnosa za TopInternet paket uz zadržavanje postojeće SIM kartice. .."
Je kontam procitao sam oba linka , al opet mislim da nesto od toga ima ( posto je mtel vec slao te poruke ) sa prometom od 200 mgb po danu ako se nevaram.

Sada nzm , trena okrenut Podrsku Korisnicima i pitat

Ugl , ADSL ostao kakaw i jeste bio
Tako ce i biti najvj, jer ovo izgleda jos nije niko probao, a mislim da je super stvar za koristike netflat2, al opet provjericemo, kod njih je sve lijepo na prvu, a kad se malo raspitas bude malo sjeb xD Nista idem sutra do poste pa se raspitam kako i sta, pa javim iz prve ruke, ako neko vec prije nije pitao na tel podrsci
Laž

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.