Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba bug fixes #4

2.765 pregleda · 99 odgovora · otvorena 15.07.2011. u 17:11

c/p nerminova tema samo ne mozemo upratiti sve stranice, tako da napisite opet bugove ISKLJUCIVO koji nisu popravljeni

Pozdrav, za sad su fixsani sljedeci bugova

- Logout kod
- Zadnji login
- Vreme kod opcije moj spamer
- Dodan novi IP publica i TeamSpeak 3 servera i automatsko konektovanje putem CONNECT dugmeta
- Dodano vreme do kad ban traje nekome
- Dodana opcija obrisi ceo svoj guestbook
- Mesto recenzije stoji stranica BANOVANI , gde vidite kako NE treba da se ponasate. - poredjano od sad po abecednom redu
- Coockie ban se brise za 5 dana
- Software katergorija u vestima popravljena
- Na pocetnoj dodano zadnjih 10 odgovora
- Na forumu dodano da se admin postovi razlikuju od drugih postova u sva 3 skina
- Fixed download sekcija
- Pormena nicka u administraciji (dostupno adminima)
- Citiranje na galerijama
- Notifikacije apaluz/samar
- Ispravljeno ponovi password sto je bilo u edituj profil
- Odsad autori teme mogu zakljucati/otkljucati
- Dodane nove medalje i userbar za admina moderatora i globala
- Fixed char enconding gde je moguce da je dostupno đščž uskoro fixed i po profilima tipa poĐŠȊalji poruku itd za to ne morate pisati
- Mail servis (problemi oko hostinga)

- Uradjena 2 skina oko 70% polako cemo poceti spajati nove skinove i staviti ih u shopu da ih mozete kupiti

od sad će ovdje biti update fixani bugova i pišite ovdje sve bugove, ISKLJUCIVO predloge kako potrositi bodove i koje opcije dodati u shop mozete pisati, za ostalo se brise post.

Za svaki prijavljeni bug ide aplauz.
Konacno veliki napredak na gamersu ,svaka cast .
Eh imao bi neki prijedlog .Kada se novi clan registruje na gamers ,da ne moze pisati temu bez npr 20 postova .Jer neko se registruje samo da bi reklamirao server ,spama i radi nekog pitanja .Ja mislim da bi uvodjenjem ovog bilo uveliko manje spamera i glupih tema .

Kad se stavi kursor na KUPOPRODAJU ima ova linija ? :O
vLexinho je napisao/la:
Ajde neki photoshoper nek napravi sminx ikonicu za software :)
Sta kazete na ovako nesto samo ga smanjit :) :D :

Silverinyo je napisao/la:

Silverinyo je napisao/la:

ctrl+ (-) smanji sliku i bit ce ok.
Da se popravi wow URL , jest da ovo ponavljam , ali vidim niko nije napravio , pa se to i dalje smatra bugom .

Samo da kazem da ste uradili extra posao za sada , u ovih nekoliko dana i da treba tako nastaviti . Svaka cast :)
Eto molim vas fixajte mi avatar/sliku
vrijeme do isteka premiuma
nice job za sve ostalo
risk je napisao/la:

Ikonica za software

fixxed software
100 bodova - Sakrij profil (sami admini mogu vidjeti tvoj profil)

100 bodova - Video galerija (dodajemo youtube linkove u neku novu galeriju, maximalno 6/9)

50 bodova - Prikazi sve teme i postove (http://www.gamers.ba/profil/fatal)
kad me neko dodaje u raju pise prijatelj prihvacen ali ne i dodan ? a kliknem ono sto treba
LavShinoda je napisao/la:
kad me neko dodaje u raju pise prijatelj prihvacen ali ne i dodan ? a kliknem ono sto treba
Imas previshe prijatelja djecace.

evo sto sam ja primjetio, nije neki bug, ali lijepo bi bilo da se popravi, kad ste vec krenuli sa tom akcijom ;)

kliknite na sliku
Do neki dan se svađamo, a gledaj na šta sad g.ba liči a? Samo nastavite tako vlado ti i tvoj team. Sa nestrpljenjem očekujemo taj novi skin. Ako se može fixsati bug da možemo stvaljati 40 slika u galeriju bez premiuma sad nekad a ne da čekamo šta će bU reć o premiumu
Već sam jednom prijavio ali po što nije napravljeno evo još jednom:

Opcija za izlazak iz klana.
AlienzZ je napisao/la:
Imas previshe prijatelja djecace.
kakve to veze ima, bug je ^^ to znaci da je g,ba ogranicen nisam nacionalista zelim svakoga u prijateljima ^^
vLexinho je napisao/la:
fixxed software

Ova mala sličica se ne updatuje kada staviš novi avatar ili je samo u slučaju .gif avatara?
vLexinho je napisao/la:
Ajde neki photoshoper nek napravi sminx ikonicu za software
Uradim ja sličnu ovim sadašnjim.

- Biće edit s ikonicom.

Valja?
risk je napisao/la:

Ova mala sličica se ne updatuje kada staviš novi avatar ili je samo u slučaju .gif avatara?
to je samo u slucaju .gif
Ovo je neki kao BUM i drago mi je zbog toga dosta stvari se odradilo popravilo , dodalo ....valjda su sad mirni duse i oni koji su zadnjih godina spominjali i skretali paznju na sve ovo sto se tada trebalo uraditi ....

Stizu novi -mladji clanovi i bilo bi lijepo kada bi neko ko je tu citav zivot tj. od kad radi g.ba da sastavi neki veci tekst o tome kako je sve krenulo do ovog dana i da ti clanovi (ko je voljan) da procita da vide kako je to nekada izgledalo ... Uglavnom da vide razliku tadasnjeg sajta i ovog sada ..a ogromna je razlika .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.