Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba bug fixes #4

2.765 pregleda · 99 odgovora · otvorena 15.07.2011. u 17:11

c/p nerminova tema samo ne mozemo upratiti sve stranice, tako da napisite opet bugove ISKLJUCIVO koji nisu popravljeni

Pozdrav, za sad su fixsani sljedeci bugova

- Logout kod
- Zadnji login
- Vreme kod opcije moj spamer
- Dodan novi IP publica i TeamSpeak 3 servera i automatsko konektovanje putem CONNECT dugmeta
- Dodano vreme do kad ban traje nekome
- Dodana opcija obrisi ceo svoj guestbook
- Mesto recenzije stoji stranica BANOVANI , gde vidite kako NE treba da se ponasate. - poredjano od sad po abecednom redu
- Coockie ban se brise za 5 dana
- Software katergorija u vestima popravljena
- Na pocetnoj dodano zadnjih 10 odgovora
- Na forumu dodano da se admin postovi razlikuju od drugih postova u sva 3 skina
- Fixed download sekcija
- Pormena nicka u administraciji (dostupno adminima)
- Citiranje na galerijama
- Notifikacije apaluz/samar
- Ispravljeno ponovi password sto je bilo u edituj profil
- Odsad autori teme mogu zakljucati/otkljucati
- Dodane nove medalje i userbar za admina moderatora i globala
- Fixed char enconding gde je moguce da je dostupno đščž uskoro fixed i po profilima tipa poĐŠȊalji poruku itd za to ne morate pisati
- Mail servis (problemi oko hostinga)

- Uradjena 2 skina oko 70% polako cemo poceti spajati nove skinove i staviti ih u shopu da ih mozete kupiti

od sad će ovdje biti update fixani bugova i pišite ovdje sve bugove, ISKLJUCIVO predloge kako potrositi bodove i koje opcije dodati u shop mozete pisati, za ostalo se brise post.

Za svaki prijavljeni bug ide aplauz.
Odlično vlexe! Evo bugga što sam primjetio

Jednom mi nije oznacilo spamera a sada vidim i ne piše dobro (:

Ikonica za software

Ko ne vidi sta pise :

Medalja za elanove Izabranog foruma

Ovo sam ti slao na gb ali ocito nisi pogledao

Onda :

DODATI MEDALJE ZA VECE TURNIRE KAO STO JE BIO ADEPTO BH OPEN
risk je napisao/la:

Ikonica za software

Ajde neki photoshoper nek napravi sminx ikonicu za software
-Premium - 1 premium= 400 bodova
-2 nova skina, svaki po 500 bodova, ili oba za 900 (popust ftw xD)
-opciju stalne promjene nicka (mislim, možeš mijenjati kad hoćeš za 500 bodova)
-neku kewl opciju, na koju bi svi trošili puno bodova, npr. promjena boje ID-a, 1500 bodova, traje 2 mjeseca
- stavljanje URL-a na website (150 bodova, mjesec)
- onaj box kao što admini pišu (500 bodova tjedan dana)
- staviti neku medalju za zajebanciju, npr. Hadžija da košta 5000 bodova, da se kurčimo
-da se kupuju status (mislim ono, Status - Admin, da možeš staviti pro leet il šta već, 2500 bodova 6 mjeseci)

ili failbook :D
Extra mnogo je fixano bugova za ovo par dana koliko se i radi na njima, skidam kapu.

Imam jednu kritiku/sugestiju kako hoces na jednu novu stvar koju ste uveli, a tice se te sto korisnici mogu otkljucavati/zakljucavati svoje teme koje su sami otvorili, pa bi bilo dobro uvesti da mogu samo jednom zakljucati temu, jer ako neki moderator tu temu zakljuca (nije primjerene ili sta vec) taj korisnik cija je tema moze lako da opet otkljuca tu temu i da se nastavi kojekakvo prepucavanje i nepotrebni postovi..

-

ili da ostane tako, pa ako korisnik poslije zakljucavanja teme od strane moderatora/admina ponovo otljuca da bude "nagradjen" banovanje.

Sve u svemu za sada ide ovo na dobro.

Post dobio aplauz od vLexinho

300 bodova=Custom pozadina na profilu.
30 bodova= da nam kad upisemo web stranicu u info bude link da se moze kliknuti na njega. Kao sto je u tebe na profilu.

BUG: Ne radi mi avatar, niti mogu upload novi.
Fino bi bilo dodati neku novu stvar u g.ba shop .

Ne pada mi ništa na pamet trenutno al pametni ste vi skontat će te nešto

Ustari mozda da ubacite neke opcije kao npr da kupujemo drugu boju id-a ili statusa,sad je svijetlo plavo,da nam ubacite da mozemo kupiti roze il neka druga boja ?

Dalje,fino bi bilo da mozemo sami brisati teme koje dignemo,evo ja bih zelio pobrisat neke moje jer sam davno dizao i stid me kakve sam gluposti pisao a admini nemaju vremena da to brišu pa zato kazem da bi bilo dobro .

Takođe mozda da uvedete da se moze slati više bodova preko premium-a a ne samo 200,i da molim vas isključite onaj porez tj. kad šaljemo da nam skine 10 bodova,mislim totalna glupost ti bodovi ne idu nikom a glupo je fakat .

Dodati medalje za Gaming Movies podforum obavezno,mislim taj podforum je sada na 'vrhuncu slave',ima dosta aktivnih moviemaker-a tako da bi medalje fino došle .

Da se dodaju dva nova smajlija tj, one zvjezdice za Fan Art i one kamerice za Gaming Movies jer je puno lakše nego da kopiramo kodove .

Par bugova koje sam primjetio

GIF slika profila = 100 BOBA

Prijeglog:
Da u svoj klan mozes staviti HTML i PHP code!
Tako da mogu praviti svoj style klana :-] .
Kad edituješ profil i ono Hardware bude ovako:

A kad mi neko gleda profil bude ovako:

EDIT:

Isto tako, kad promjeniš profil piše "Izmjene su spasene", onda piše "Zapocetih teme" isto takogodište ne piše da valja.
-maksimalno 3 vijesti na dan
-da se popravi 'posalji poruku' i 'brisi prijatelja'
-ima bug u gb, al' je to vec navedeno
- Mogu samo neke lakše fajlove uploadati u Download
- Fixajte apostrofe u vijesti
- Na crnom skinu aTiLin nick prelazi u Gamers.ba FanART
- Fixajte avatare, jer kod nekih ne rade
- Bug sa replayima - http://www.gamers.ba/replay/1/

- Sredite GATHER
- Kao što g0ran reče da možemo mijenjat boju IDa
- Da možemo odjednom izbrisati sve poruke, da ne moram ici selektuj sve pa tako 4-5 puta
- Stavite da možemo editovati fajlove iz DL Sekcije
- Ubacit nove kategorije =D

@iMZ - Ja mislim da je to trebalo biti uvedeno

Post dobio aplauz od jacky

Napisao je vec mersimthebody ali ewo opet:
primjetio sam da u profilu ono pod hardware mozes napisat koji ti je monitor ali to se uopce ne vidi kad ti neko udje na profil znaci nema te sekcije Monitor

EDIT:

Ewo ovo se u posljednje vrijeme pojavljuje:
#FF0000

NPR:Kod VAS vLexinho dole pod tastatura ima ovo: #FF0000

i vidio sam jos u nekih na profilu
Iskodirati GAMERS.ba Gather, napraviti jednostavan webgather, iskodirati to sve fino. Napraviti anti-cheat tool, tokom igranja obavezno koristenje ts-a.
Fixati bug kad se nekome obriše profil da nam on automatski nestane iz prijatelja, iz gb ako nam se nakada upisao itd, evo na šta mislim :

chaseN1 je napisao/la:
Iskodirati GAMERS.ba Gather, napraviti jednostavan webgather, iskodirati to sve fino. Napraviti anti-cheat tool, tokom igranja obavezno koristenje ts-a.
+1

Vlex zovi te ninje sa spina nek i ovdje naprave!
A siguran sa da i ovdje ima likova koji to znaju da kodiraju !
ajojjj :S ne mogu stic da napisem neki post -.- vi vec sve kazete sta treba ispraviti hh

Ustvari ima :D gledam po ovim vasim slikama i ovo se samo meni pojavljuje ja mislim :r

Ne mogu ovog idola bez imena ni odbit ni nista ..

Post dobio aplauz od pN

vLexinho je napisao/la:
Ajde neki photoshoper nek napravi sminx ikonicu za software
Reci rasonu , dao bi guze za aplauz i bodove
x)
Bravo,Bravo

Popravljate bugove a mislio sam da necete moci, al et super ide samo da oce ovako nastavit da se sve kako treba uradi

Sretno vam. Pusa bok

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.