Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

100kaa of duty

2.876 pregleda · 98 odgovora · otvorena 13.07.2011. u 17:33

Cao drugari, cisto da se prijavim da nije bilo konflikta nikakvog izmedju mene i ostatka administracije, moderator mi je skinut na moj zahtjev jer sam se smorio zalagajuci se za ku****o zdravlje.

http://pokit.org/get/?63304851410e858e3168486c18a11656.jpg

Pozdrav.
Pozdrav Pele. I ko što bi rekli ovi levati sa Gamersa, sretno u real lifeu :* wahhahahah

Hajd' polako, došlo vrijeme za novu generaciju :D
smjesno ko ima moda fkt :r
al et :D

gl tebi :D

nisi trebao ostaviti taj svoj mod ipak si iznad njega :D
Koliko je ovaj vLex retardiran i umobolan momak, ja ne mogu da vjerujem.

Kume, dosta te je vise? Kontas? DOSTA!
ako cega se ti zamaras nejasan si mi drama, po fb pisati da semir ima moda
Jos jedan dobar gmod ...
Sretno
Sretno u real life, takav ti je zivot, j**i ga
Jebiga brate, nekome odgovara sto je semir dobio moda, nekome ne ii jbg. Ali ostaviti moda zbog takvih sranja LoL. Ja sam za da dobije moda, ali ako se pokaze tu kako treba. Ako za mj. dana bude zajebavao sa tim modom i ku**u svirao, samo mu se skine. Ali dobro nismo mi normalni administratori ovdje
A bracika ne znam sta da ti kazem, a da vec neznas! Vidis i sam da ovo ne vodi nikuda! Mene samo cudi kako si uopste izdrzao ovoliko!

Ovovm sajtu predvidjam jos najvise 8 mjeseci "rada", mada je vec odavno otislo sve u tri lijepe!
IFC je napisao/la:
Koliko je ovaj vLex retardiran i umobolan momak, ja ne mogu da vjerujem.

Kume, dosta te je vise? Kontas? DOSTA!
adnan budimilic pa se obrati
J0k33R je napisao/la:
ako cega se ti zamaras nejasan si mi drama, po fb pisati da semir ima moda
http://pokit.org/get/?91dcf3fb024a7c515022b21fc42689f1.jpg

To je post u grupu koja se ne vidi, grupa za gba admine. Kritika bila upucena unutar te grupe.
MorgaN je napisao/la:
A bracika ne znam sta da ti kazem, a da vec neznas! Vidis i sam da ovo ne vodi nikuda! Mene samo cudi kako si uopste izdrzao ovoliko!

Ovovm sajtu predvidjam jos najvise 8 mjeseci "rada", mada je vec odavno otislo sve u tri lijepe!
Živio govornik
Najbolji i najdrazi tip na G.BA
Jebiga 100ka bio si mi drag

sretno u RL lifeu ahahhahahahahhahah
@all

Samo malo. Da vam nešto objasnim. Vi se žalite što je Semir moderator? Prvo, ima SIGURNO više znanja od vas koji se žalite, a kao drugo, bi li vi da ste na vlexovom mjestu prije dali moderatora prijatelju, ili nekom tamo nepoznatom liku?
Jarane sretno dalje.

Nije mi krivo što je Semir mod, krivo mi je što je moderira podforum o kojem pojma nema, jedva zna HTML a PHP je viša nauka za njega

LavShionda već komponuje pjesmu za ovaj događaj back in business
CUVAJ SE STOKAAA ♥
MOLI BOGA DA I JA MODA DOBIJEM ♥ ♥ ♥ ♥
otisao najgotivniji gmod sa g.ba, nakod onih tema bugs fix sam pomislio da ce sajt ici na bolje, ali ovo....

btw.. mislim da je nakon ovog reavenz poludio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.