************** GLEDAJ SAD OVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **********
Znači sada očekujem da počnete da serete po vlexu kao i obično ali prije toga samo da vas uputim u nešto što niste znali. Svi veličate Denisa "riddla" kao Boga znači . Dok je vodio sajt nekoliko vremena imao je ftp i nešto je zajebao u njemu i ftp mu je bio oduzet od strane bu-a. Sajt je vodio od 2009 godine i šta je konkretno uradio na sajtu ? Uradio je jedan veliki
KU**C ! Znači ništa samo je bleio po sajtu i okupljo svoju poznatu "riidle armiju" . Vlex, koji je prije 2 dana dobio ftp uradio je sljedeće
- Zadnji login bug popravljen
- Moji spameri vrijeme popravljeni
-
http://www.gamers.ba/banovani/1 - Lista banovanih popravljena
- Nova opcija brisanje čitavog gb-a na profilima
- Datum registracije na profilu
- Kad je neko banovan piše na koliko je banovan na denoj strani ispod loginsa
- Popravljena "banovan si" stranica
Prije nego što me odlučite citirati pročitajte ovo još jednom i realno BOLI NAS SVIJU
KU**C ŠTO ĆE SAD NEKI potty dići temu u kojoj će napisati da ode sa sajta, da je vlex debil a ustvari će koristiti offline mod kao pola ovih što su pisali teme da odlaze. ( Pronaći će se dotična osoba ) . Još nešto, ne uvlačim se vladi u šupak iskreno puca mi
ku**c, nego ne mogu više da gledam da vi serete po njemu a momak 24 sata radi oko sajta. Eto toliko od mene ukoliko dođe da post bude obrisan, nije problem napisat' ću ih još 1337 . Sad ćao (:
Edit : @tema
100ka za tebe nemam ništa reći. Uvijek si mi bio jedini gmod koji je normalan, tj koji nije kompleksaš. Razlog ti je glup što si otišao. svaka situacija se može riješiti nije potrebno tako dizati ruke od sajta. Al eto, želim ti svu sreću u životu ♥