Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

100kaa of duty

2.876 pregleda · 98 odgovora · otvorena 13.07.2011. u 17:33

Cao drugari, cisto da se prijavim da nije bilo konflikta nikakvog izmedju mene i ostatka administracije, moderator mi je skinut na moj zahtjev jer sam se smorio zalagajuci se za ku****o zdravlje.

http://pokit.org/get/?63304851410e858e3168486c18a11656.jpg

Pozdrav.
Šta reči, žao mi je što napuštatš gmoda al' eto, i to ima svojih mana i prednosti, doduše više mana.
Nije mi žao što je neki semir dobio njegovo mjesto jer nemam ništa od toga.
Ako se bude kurčio vlado će to riješiti..
Svemirko moderator....
Momak se trudio da bude najveci spamer i najveci neprijatelj gba zadnjih par godina i dobije moderatora.
Pa da obeca iz temelja kodirati sajt nikako ne moze zasluziti moderatora. A uostalom kakve to on ima reference pa je dobio povjerenje ... ima noge koje vire iz vlexovog supka za reference.

Umjesto stalnog bana i brisanja profila, on dobije moderatora.

Post dobio aplauz od aTiLa

ACE je napisao/la:
Svemirko moderator....
Momak se trudio da bude najveci spamer i najveci neprijatelj gba zadnjih par godina i dobije moderatora.
Pa da obeca iz temelja kodirati sajt nikako ne moze zasluziti moderatora. A uostalom kakve to on ima reference pa je dobio povjerenje ... ima noge koje vire iz vlexovog supka za reference.

Umjesto stalnog bana i brisanja profila, on dobije moderatora.
Znas sta je meni najsmjesnije u svemu ovome ? Sto je 70% administracije stetilo barem jednom ovom sajtu, pa i sam vlex je bio u skakavcima dok su bili aktivni. Ostale da ne nabrajam.

Tako da su ovi svi postovi jos vishe smjesniji.
♥ OLD gamers.ba times ! Toga vise nikad ;

Pele nek je sa srecom ;

Bice valjda boljih dana ;

Valjda!?
AlienzZ je napisao/la:
Znas sta je meni najsmjesnije u svemu ovome ? Sto je 70% administracije stetilo barem jednom ovom sajtu, pa i sam vlex je bio u skakavcima dok su bili aktivni. Ostale da ne nabrajam.

Ppk jedan, ne stavljaj nas u isti kosh ♥
ja nisam nikad bio spamer neki, vecinu sam vremana proveo samo citajuci postove, kad sam dobio moda imao sam cca 400 postova i 5g na site-u =D.

Kad cemo igrat igricaaaa i kad u bosnu :S
AlienzZ je napisao/la:

Sva ova sranja oko modova su smiješna, koliko i čitava administracija te i sam gamers
tiete je napisao/la:
Ode i 100ka raspade se sve

BR1CK za moderatora !
Cuj Br1ck za moderatora. Dat liku moderatora koji napravi 2500+ postova u manje od godinu dana, to bi bio vrh.

@ Topic
100ka je po meni, uz mirofu najjaci lik u administraciji. Dobro sad vec nije medju "odabranim", ali to je njegova odluka.

@ Sto me citiro
Jok frajer ne spama. Napravi svaki dan po 10+ postova i kazes ne spama. Ne otvori se toliko normalni tema dnevno u kojima se trazi pomoc.
mofo je napisao/la:
Ppk jedan, ne stavljaj nas u isti kosh ♥
ja nisam nikad bio spamer neki, vecinu sam vremana proveo samo citajuci postove, kad sam dobio moda imao sam cca 400 postova i 5g na site-u =D.

Kad cemo igrat igricaaaa i kad u bosnu :S
Prica je bila o Semiru, ti si u ovih 30%

U sarajevo slijecem 6. aug, nadam se da ces me cekati na aerodromu ?
c1le je napisao/la:
Cuj Br1ck za moderatora. Dat liku moderatora koji napravi 2500+ postova u manje od godinu dana, to bi bio vrh.

@ Topic
100ka je po meni, uz mirofu najjaci lik u administraciji. Dobro sad vec nije medju "odabranim", ali to je njegova odluka.

@ Sto me citiro
Jok frajer ne spama. Napravi svaki dan po 10+ postova i kazes ne spama. Ne otvori se toliko normalni tema dnevno u kojima se trazi pomoc.
Ti postovi nemaju nikakve veze. Momak vječito pomaže po gamersu, zna momak o hardware-ima i kompjuterima općenito više nego pola gamersa. I vjerujem da ih nije zaradio spamom k'o većina, nego "pametnijim" postovima
je napisao/la:
************** GLEDAJ SAD OVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **********

Znači sada očekujem da počnete da serete po vlexu kao i obično ali prije toga samo da vas uputim u nešto što niste znali. Svi veličate Denisa "riddla" kao Boga znači . Dok je vodio sajt nekoliko vremena imao je ftp i nešto je zajebao u njemu i ftp mu je bio oduzet od strane bu-a. Sajt je vodio od 2009 godine i šta je konkretno uradio na sajtu ? Uradio je jedan veliki KU**C ! Znači ništa samo je bleio po sajtu i okupljo svoju poznatu "riidle armiju" . Vlex, koji je prije 2 dana dobio ftp uradio je sljedeće

- Zadnji login bug popravljen
- Moji spameri vrijeme popravljeni
- http://www.gamers.ba/banovani/1 - Lista banovanih popravljena
- Nova opcija brisanje čitavog gb-a na profilima
- Datum registracije na profilu
- Kad je neko banovan piše na koliko je banovan na denoj strani ispod loginsa
- Popravljena "banovan si" stranica

Prije nego što me odlučite citirati pročitajte ovo još jednom i realno BOLI NAS SVIJU KU**C ŠTO ĆE SAD NEKI potty dići temu u kojoj će napisati da ode sa sajta, da je vlex debil a ustvari će koristiti offline mod kao pola ovih što su pisali teme da odlaze. ( Pronaći će se dotična osoba ) . Još nešto, ne uvlačim se vladi u šupak iskreno puca mi ku**c, nego ne mogu više da gledam da vi serete po njemu a momak 24 sata radi oko sajta. Eto toliko od mene ukoliko dođe da post bude obrisan, nije problem napisat' ću ih još 1337 . Sad ćao (:

Edit : @tema

100ka za tebe nemam ništa reći. Uvijek si mi bio jedini gmod koji je normalan, tj koji nije kompleksaš. Razlog ti je glup što si otišao. svaka situacija se može riješiti nije potrebno tako dizati ruke od sajta. Al eto, želim ti svu sreću u životu ♥
" Još nešto, ne uvlačim se vladi u šupak iskreno... "

Nemoj vise ziv bio, znamo sve, ne moras dalje.

100ka dobro odradjivao posao na portalu izuzev slika dana, GG =D Znalo se da ce do ovoga doci, mislim smjesno je dalje dodavati, samo gledam i smijem se ovoj djeci. =D
sto mi nisi dao pw jel pi**o , da banujem spamere ?

e jesi pi**a

Post dobio šamar od KillaOR

Ajd vlex lagano ,skini Semiru moderatora ,vrati 100ki global.
Da nebi bilo svadje
Ako 100ka ode 10 % raje ce sa g.ba otici radi njega
I 10 po 10 % ode citava raja sa gamersa.Gdje cu se onda smijati ovim spamerima ,kako cu znati kad ima turnir u CS.
Vozdra.
Aj sta ste digli uzbunu , nije smak svijeta :D otis'o stari dos'o novi , koji je valjda naucio puno od svojih gresaka i gluposti :D
samo vi nastavite sa radom , a moderatora je uvijek bilo i uvijek ce biti :P
100kaa srecno :)
- Stokenzi ja mislim da neces moci spavati veceras kako si se nasikirao xD

- Lomi ga u kukovima i primaj topove na pluca ^^
Ode i ovaj gmod :( On i nera_f najbolji momci na g.ba...da ne zaboravimo riddle-a,reLo itd.. :)
Sretno ti u zivotu 100ka da dozivis 100 godina :D

Samo se pitam,odlaze svi dobri momci i to radi jednog covjeka vLexinha ! Ispade svi losi(riddle,nera_f,100ka,reLo..) a vLexinho pametan...ali radi njega odlaze ;) Ja mislim da bi vLexinho trebao otici i negdje drugo prditi ;)
Evo gledam sinoc 53m1r dobio moda zasto ?? uskoro bi trebali soulmage(na gluposti),lamer(na banovanje raje na TS) i tako dalje.

Dokle vise !? ?
kenaN_ je napisao/la:
Moze neko da mi odgovori zašto i Lamer nema moda ?
Obecano mu je preko ts-a, da ce dobiti u kanti moda !
Evo službeno i ja idem pa-pa =)
Ako je Predomedo odlucio da nece vise tu poziciju, sta se vi imate sazaljevati i srat po topicu.
btw sada si jos jaci

Sto se tice Vlexa odlican momak, bar prema meni je maximalno korektan dok voli onako da ignorise ali ok

Isto tako, pojedini memberi seru ko je bio skakavac i sta je radio, u ovom slucaju Vlex koji sada vodi gamers.ba i mozemo reci "renovira"

Semir, slazem se da nije zasluzio moderatora ali ako je on u stanju da doprinese gejmersu zasto ne

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.