Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS]I just had SEX!

456 pregleda · 23 odgovora · otvorena 12.07.2011. u 23:24

Video je low, probušio si mi slušalice. A i naziv teme je ironičan.

Cheers

Prvo idi procitaj dosta tutova, pa onda pocni da se ovim bavis aktivno.

lose skroz, jos tutova
Ne znam šta ću gledat u 720p 4 sekunde traje,sve u svemu još tutova do boljeg rada.

Slažem se sa egzekutorom , šta imamo gledat 720p a 4 sec ?

Čitaaj TUTove prati profesionalce etc .

ovo je skroz l0w .

Evo vidim svi se boje kritiku koju ostaviti da nebi napravio iste greske sljedeci put... pa to ne mogu da shvatim kako samo mogu dati zvijezdu i gotovo -.-

Evo par pocetnih greski:

1.720p je nepotreban jer video traje 4 sekunde, on kojih je 1 sekunda ovaj box next screen efekat.

2.Kvaliteta mi je takodzer cudna, cak i kad zaustavim klip tesko je procijeniti quality, jer nesto mi se cini da vidim pixele ali to je najvjerovatnije do ovog efekta kojeg si ubacio na cijeli klip.

2.Boje mi se takodzer ne svidzaju jer dust2 je pretezno svijetla i zuta mapa i nije potrebno dodavati daljni contrast na nju ili nesto slicnu lightness itd ... znaci bitno je samo quality , boje su manje bitne kod ovakve mape

3.Ovaj efekat je takodzer los, najvjerovatnije uradzen u Sony vegasu bez ikakvog posebnog znacaja ..

4.Treba tu nekog slowmoa jer jebote ja stvarno ne mogu prepoznati da li si ti nekog ubio ili ne... iako bi to jos gore bilo je bi se onda quality i ove boje znatno duze zadrzale u videu pa bi to bilo katastrofa, a ovako se samo kratko vidi ako ne pauziras .

5.Tebi ocito ne trebaju tutoriali jer si shvatio kako se snima,edituje i rendera ali to je tek 20% od onoga sto je ustvari moguce jer ovaj video zasigurno nece privuci paznju subscribera , tako i mene .

Bitno je samo da ucis i pokusavas sto vise puta ali plss nemoj svaki test stavljati na svom youtube profilu jer preporucujem ti da naravis jos jedan profile, kojeg ces koristiti samo da vidis konacni rezultat videa, jer u Sony Vegasu se to slabo vidi zbog toga sto youtube promijeni dosta stvari: od kvalitete do lagga itd .

/Edit i jos nesto, kad god gledas druge vide-e od npr ovog mireta, nemoj tako ti boga uzimati gotovu ideju jer se ona ne moze nikako realizovati.Bolje probaj nesto svoje pa nek ispadne ko zadnja ku*cina, pa kad vidis kako je ispalo, probaj napraviti isto ali bolje i sve tako testaj na svom drugom profilu dok ne bude perfektno...... eh onda se tek uploadaje na svoj originalni i ownas druge kako si ti to sve sa lakocom pravio .

hahahahhahahahahaha. Mora da se šališ,jarane pa ovo je baš low
I juuust haaad seeexx

Po meni slabo uradjeno, skoro pa se nista nije ni vidilo.
Jedino mi se pjesma svidja ovo ostalo slabo ali bice bolje aBd samo nastavi i nedaj se

slabo, izabrane boje fonta low
Kao sto su ostali rekli, nije svaki video za youtube.

+ 12 dislajka
wtf?
morao sam pregledati video 3 puta da bi stvarno nesto vidio
boje j**u u oci, nigdje synca

Bit ce bolje drugi put

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.