Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba Best Moviemaker v2

664 pregleda · 3 odgovora · otvorena 21.07.2011. u 14:14

Pozdrav,

Svi smo svjedoci da svakim danom ima sve više i više. Dok je prije 1-2 godine bio skroz mali broj, danas se moviemaking podforum brzo razvija.

Odlučio sam da dignem glasanje za najboljeg MovieMakera GAMERS.ba Communitya. Na prvom glasanju pobjedio je miire, a drugi je bio bioniC.

Kandidati

miire - profil
bioniC - profil
Darda - profil
Alice - profil

Odabrao sam četiri kandidata, jer su oni najaktivniji u ovom podforumu, i iskazali su se u moviemakingu.

Potrebno je da na temu stavite nick za koga glasate, njegovi klipovi koji vam se sviđaju, i zašto baš on.

Molio bih da one koje nisam ubacio, da ne spamaju po temu/gustbooku/privatnim porukama da ih ubacim, jer neću naknadno dodavati.

Glasanje će trajati do 23. jula [Subota].

Sretno svima (:
Stalno neki hejt nekom, nešto. Šta vam je bola? Ako je tako Scandal onda ako je TRL pobijedio prosle godine u Photomanipulation Contestu i najbolji je do sljedeceg takmicenje, ako pobijedi npr. smoki, onda je on najbolji trenutno. Sta mislis jeli neko napredovao, ucio da bude bolji i slicno? Šamaraj ako sam zaslužio, ali sam rekao realno i kako jeste.

Post dobio aplauz od miire

Nemas korist od ovoga, jedini nacin da se sazna ko je najbolji moviemaker je da se odrzi contest, gde glasaju i publika i organizator, konacni glas treba da bude 30% publika i 70% organizacija, naravno sa obrazlozenjem zasto bas ta ocjena za taj klip.

Post dobio aplauz od miire

- Nisi dobio moje dopsutenje da dignes bilo koje natjecanje u mm podforumu.
- Ovaj contest/anketa se ne treba odrzati, jer je ovo fail. Nema se nagraditi nikakav trud.
- Onaj prosli contest/anketa sto se odrzao na kraju se nije proglasio pobjednik.
- U MM Contest-u treba da bude od takmicara filmova, preko tih filmova se glasa i najbolji se nagradi za trud.
- Ovdje nikakav trud ne mozes nagraditi, mozes mu dat' 200 pisljivih za nista.

Mislim da je sve jasno, ubrzo ce biti neki contest.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.