Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Minecraft [ko igra]

159 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.07.2011. u 11:08

Prije svega bih želio da pozdravim sve one koji igraju navedenu igru ''Minecraft'' i ostale koji čitaju temu.

Radi se o igrici koja je u 2D tehnologiji, žanr je ''Open world''.
U svijetu ova igrica broji nešto više od 10 miliona igrača originalne verzije koja se plaća, više o tome na minecraft.net.

Postoji besplatna ''SinglePlayer'' verzija igrice, ali kako i sve i ovo su crackovali, pa na nama dobro poznatom ''Torrentu'' možemo naći i crackovanu ''MultiPlayer'' verziju.

Da bi pokrenuli svoj server potreban vam je ''ServerLauncher'' i ''Hamachi'', za dizanje servera sa konfigurisanim permissionsima, pluginovima, modovima i sličnim potrebno je 4-5 sati dobrog rada, ali je vrlo zanimljivo (barem meni).

Nadam se da sam barem malo privukao pažnju onih koji ne igraju, da počnu i zabave se !

Svi koji žele da igraju na mom serveru neka mi napišu na gb / pm i objasniti ću im kako ući preko ''Hamachija'' na server.

Hvalaćaopoz: *
Ama igram ja s' vremena na vrijeme Minecrafta sa jaranima.. Ali u zadnje vrijeme skidam samo Adventure maps.
Dobra igra, zarazna u pocetku bez obzira na grafiku. Igrali nas 4-5 jarana, al' dosadilo nam nakon 3 dana...

Jedino, mozda krenem opet krajem augusta, kad budem kuci, al' tesko kad vidim sta sve izlazi novo od igara.
Ma igra je odlicna, pravo zarazna.

Igrat cu ja, al za jedno 10tak dana kada se vratim kuci. Ako mi mozes molim te poslati sve detalje porukom.
Sjecam se da je nekad pocetkom ove godine Philosopher(ako mu se ovako piše nick) postavio temu o ovoj igrici. Tada sam je skinuo i igrao nesto malo 3-4 mjeseca, ali onda mi je pao sistem i evo do dana danasnjeg nisam ponovo instalirao igricu. Posto igrica ima 2 moda prvo sam igrao klasik , a onda kasnije survival. Igrica je prije svega dosta zanimljiva, imresioniran sam bio oni trailerom kada je lik Enterprise. Evo ako skupim vremena, posto dosta radim ovih dana(stari se mora se i za `ljeba zaradit) skinut cu je, pa cu ti se javiti kada opet krenem igrati. :)
Evo i ja sam prije 2-3 dana poceo. Bas zarazno :S

Igram na cracked serverima i nije lose . Ima raje . Dosad izgubio kucu jednom. Nezz one komande dobro. Ono kako da zastitim svoju kucu. Jednu sam napravio i nekakv bug me zezne i propadnem u među prostor. I ukucam spawn da se izvucem iz bug-a i kasnije ne mogu pronac. Sad asm je napravio na samom vrhu brda i nemers je ofulat sa 5 km se vidi

Al nezz je zastiti . Kad se vratim u igru pola je nema neko uzeo materijal i tako to :/
ja igram singlplayer duze vreme jedno 1 mesec dana a multiplayer poceo pre neki dan igra je odlicna i zarazna.
Ida minecraft nije 2D vec 3D samo sto je grafika losa.
2D ti je nesto ko terraria.
Ma_V3r1cK je napisao/la:
Evo i ja sam prije 2-3 dana poceo. Bas zarazno :S

Igram na cracked serverima i nije lose . Ima raje . Dosad izgubio kucu jednom. Nezz one komande dobro. Ono kako da zastitim svoju kucu. Jednu sam napravio i nekakv bug me zezne i propadnem u među prostor. I ukucam spawn da se izvucem iz bug-a i kasnije ne mogu pronac. Sad asm je napravio na samom vrhu brda i nemers je ofulat sa 5 km se vidi

Al nezz je zastiti . Kad se vratim u igru pola je nema neko uzeo materijal i tako to :/
Znači drug ako hoćeš ajde sa nama. Mi svi imamu permission.give, tj da može svako sebi davat item koji poželi. Ne kopamo mineove, samo dodajemo iteme i gradimo velike građevine, hotele, podzemnu željeznicu, rollercoaster, mala naselja, vojnu bazu i sl. To su samo neke stvari koje smo do sad napravili, ima nas 6-7 , javi se ako hoćeš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.