Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Svi na Pub :)

395 pregleda · 30 odgovora · otvorena 06.07.2011. u 22:06

Ajde ulazite svi na g.ba pub, dobili se admini, sad niko ne igra od njih osim riska.

212.200.163.181:27010

udjite ba, server ne može početii raditi ako lično mi sa gamersa ne ulazimo na njega

Admine peace
Clown96 je napisao/la:
čuo sam da imate i DM srv, možel mi ko dat ip pls ;)
Ja cuo da su napravili kad udes na G.ba Pub i kucas /server izbacice ti ip od DM-a,isto tako sam negdje cuo da se spam ne tolerise..:)
ALEJANDROO je napisao/la:
Joj sto mrzim h8 - ere , nevjerovatno . Kao prvo , vi iznad , ako ste dobili ban , niste ga dobili tek tako vjerujte . Server se pokusava ponovo podici na noge , ali uvijek mora bit' onih koji ce pametovati kako ne valja ovo ne valja ono . Zamolio bi' vas da prestanete , ako vam se svidja igrajte , ako ne , nemojte bezveze smarati ovdje po forumu i nemojte igrati . Sta ste se sad vi nasli zaliti o prijasnjim situacijama o nekim adminima . Kad te neko banuje , imas demo , SS , i to se rijesi isti dan , a ne nakon mjesec dana dolazite i govorite neko me banov'o . Tacno ste retardirani likovi , izvinite , ali moram tako reci . Hvala .
lahko je tebi dok si admin..gledaj ovo ;) dok sam bio admin jedne prilike sam usao na server sa drugim nickom "reko da vidim imal citera,a da me ne skontaju" i udjem ja tako odigram 5-6 rundi imao sam 11 - 0 skor i odjednom Added to banned list ;) mislim da to dovoljno govori...a ti se nemoj loziti i paliti odmah,mogu te otrest 1 vs 1 kad god pozelis ;) a i zovi cw da igrate vs mojih necete se naigrat :)
Freaker je napisao/la:
Sad sam igrao neki 2h citavo vrijeme na serveru u specu su bili Alejandro i risk.
Svaka im cast odlicno odradzuju svoj posao.
GL sa serverom nadam se da nece opet biti potrebe da neko stavi temu da bi se server napunio. Toliko.
Kopenzy
đes ti što si me 17k puta pwnao

server je bio pun nekih sat-dva, al' opet sad pade navala raje.
Joj sto mrzim h8 - ere , nevjerovatno . Kao prvo , vi iznad , ako ste dobili ban , niste ga dobili tek tako vjerujte . Server se pokusava ponovo podici na noge , ali uvijek mora bit' onih koji ce pametovati kako ne valja ovo ne valja ono . Zamolio bi' vas da prestanete , ako vam se svidja igrajte , ako ne , nemojte bezveze smarati ovdje po forumu i nemojte igrati . Sta ste se sad vi nasli zaliti o prijasnjim situacijama o nekim adminima . Kad te neko banuje , imas demo , SS , i to se rijesi isti dan , a ne nakon mjesec dana dolazite i govorite neko me banov'o . Tacno ste retardirani likovi , izvinite , ali moram tako reci . Hvala .
+1
Aha ok..

A mogu se ja smijat' ?
Go Go Go ~
Kome se ne igra nek ne ulazi i cao ko hoce uci ce .. a vremenom ce se pokazati jesu li admini dobri losi ili onako ;) ! UVIJEK MOZE BOLJE ha ya (:
buzzy je napisao/la:
Aha ok..

A mogu se ja smijat' ?
http://www.youtube.com/watch?v=D1WTa28PgjI
http://www.youtube.com/watch?v=D1WTa28PgjI
<3 brata svog i risk-a.....

kad budem na srv,specijalno za tebe se smijem...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.