Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Konkurs [ rezultati ]

929 pregleda · 50 odgovora · otvorena 06.07.2011. u 20:59

Dobro večer (:

Evo pošto Vas se ovaj put prijavilo puno više na konkurs nego prošli ili čak pretprošli put odlučio sam da odmah stavim rezultate.

Admine na Gamers.ba Pub-u su dobili

- SilveRkoO
- TWISTTER.
- ALEJANDRO
- Amir
- eREKA
- risk
- voltimand
- SaltCityBoy
- vUckoO
- PLASTE
- REAL

Javite mi se na pp za setinfo. Nadam se da nećete iznevjeriti povjerenje koje Vam je dato.

:*
monacroNftw je napisao/la:
pravi onaj no lifer...hahaha 15 sati na ts-u jel te roditelji muce u kuci ?? ne daju ti da ides napolje ? zakljucaju te u jednu sobu i nemas sta pametnije radit...jad

ja pub ni ne igram..odigrao sam vs tvoje PRO ekipe jedan cw i dobili smo ban jer imam aim...hoce to a kasnije molis da udjes u klan,daj mi probni izacicu iz ovog ovi su moji botovi..a za derle mama ti je to
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA

Prvo bio je gba mix,drugo ja nikad nisam igrao u nekom klanu niti cu.
Trece igram cs 4 fun jer me boli tuki za djecu od 14-15 godina,jbg znam da te istina boli.

Al ja trazim probni nesto?

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Da muce me roditelji,ali tvoji posebno tvoja majka.

Ljubim sinaro
REAL je napisao/la:
Da nismo radili kako treba svoj posao, ne bi ponovo dobili povjerenje. Tih par admina koji su se ponovili kroz prethodna dva konkursa, a nisu posao radili kako treba, su sada zaobidjeni. A ko si ti to da brines o serveru?
ja sam ATILA BIČ BOŽIJI
vlado vlado sta se spopalo
REAL je napisao/la:
Da nismo radili kako treba svoj posao, ne bi ponovo dobili povjerenje. Tih par admina koji su se ponovili kroz prethodna dva konkursa, a nisu posao radili kako treba, su sada zaobidjeni. A ko si ti to da brines o serveru?
on je WOPAAA
ivka333 je napisao/la:
a da pokušate dodat neke nove ljude , pola ovih je već viđeno , nisu baš radili posao kako treba
Bravo za ovo, fino osmisljeno
mirofa je napisao/la:
Ajd sad fino objasnite u cemu je fazon da mi skidate admina sa gamers.ba servera!?
Pola vas sto to radite niste ni bili u planu kada je otvoren gamers.ba server prvi ...mozda ne igram SVAKI dan ali udjem povremeno da vidim sta se desava zaredam par mapa ubijam i izadjem . .. ovde ocigledno da je situacija kad prodje mjesec, dva dignete konkurs i sto odaberete ljudi to su kao novi admini stare skinete i to je to ? Pa zar vam ja licim na nesto sto mozete mijenjati i da se svaki put ovako ili preko pm-a javlja sto skidate admina ? Pa misa mu njegovog nemojte me svrstavati u kos sa onima sto bi dali bubreg da imaju admina na serveru da se hvale da imaju admina ....

Napisite fino mirofa ovakav ,onakav si i kazem uredu nemojte mi admina davati a ne da svaki put kad udjem trznem se vidim da nemam admina i moram se smarati trazeci ko vodi server i da govorim da mi vratite admina ... "pa nismo dijeca" !
CIm nema Mirofe, nema nikog na serveru, dosli novi admini server propao :S tuga teska ... A da svi admini igraju server bi bio pun !!!!! MIROFA IZDRZI SVI SMO UZ TEBE !!!
peljt0 je napisao/la:
CIm nema Mirofe, nema nikog na serveru, dosli novi admini server propao :S tuga teska ... A da svi admini igraju server bi bio pun !!!!! MIROFA IZDRZI SVI SMO UZ TEBE !!!
Pazi sad ovo :

*SPEC* Amir : e moy mirofa :S
*DEAD* mirofa : sta e
*SPEC* Amir : jesi ti igro na tuzla public ?
*DEAD* mirofa : davno
*DEAD* mirofa : sto
*SPEC* Amir : kako bi ti sad ban spuco
*DEAD* mirofa : Spucaj da vidim i to
*DEAD* Amir : ma yok

-U nastavku mi je jos na PM nesto sr*o /psovao drz nedaj za neke uplatnice Tuzla vezze ....

Amir cinimi se da je cak i admin na g.ba serveru ...on ode dodje citer admina opet nigdje i tako u krug
ja bi se prijavio da mi ban skine neko meni i neon klubu ip 77.74.226.190 HVALA a mogli ste mi i tog admina dati zasluzio sam mislim prvi sam ovaj server digo na vrh ja i GAZZEL pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.