Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

win updates

237 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.12.2006. u 21:22

Evo ovako, ovo mi je druga tema danas, pa tolerishite ovo.

Naime, formatirao sam comp juce, i sve sredio, ono jovo nanovo, i sve normalno radi, i pojavi se update, i ja jedan instaliram i restartujem comp, i funkcionise ok, znaci dure je !

A danas kad sam upalio comp, zatrazi ponovni update, i ja idem "ok" i pise mi ovo za IE7, i ovo Validate, nikako da instaliram IE7, a svaki dan mi trazi update za IE.!

Pa ako neko zna rijesenje nek posta.
Kako da rijesim ovo

Dali postoji kakva furka, ili neki jednostavan nacin za ovaj Windows Validate

Molim bez glupih komentara, ofo i ono!

Unaprijed Hvala.

Eto toliko od mene !

EDIT:

Na kraju izbaci ovo sranje:
bilo bi fino kad bih od tih 756 bodova stavio makar 5 bodova za pomoc.
imash PM

www.Planet-area.net
Ewo da budem solidaran prema svim korisnicima:

Evo posto vecini je se sigurno svidjeo IE7, svi sigurno zele da ga imaju na svom compu, evo ja sam preko interneta isao ponovni update windows i pojavilo se ovo:

A da se ovo pojavi morate imati crack, instaliran na compu!

A posto je zabranjeno objavljivati crack, i slicne fajlove, mogu svima ko oce poslati crack za ovo, sa kojim mogu da instaliraju Internet Explorer /.

Hvala.

New Edit:

Check this out :

mirz[A] je napisao/la:
Ewo da budem solidaran prema svim korisnicima:

Evo posto vecini je se sigurno svidjeo IE7, svi sigurno zele da ga imaju na svom compu, evo ja sam preko interneta isao ponovni update windows i pojavilo se ovo:

A da se ovo pojavi morate imati crack, instaliran na compu!

A posto je zabranjeno objavljivati crack, i slicne fajlove, mogu svima ko oce poslati crack za ovo, sa kojim mogu da instaliraju Internet Explorer /.

Hvala.

jel pomoglo ono moje ?
               IceWolf je napisao/la:
jel pomoglo ono moje ?

Naravno da jest.

Hvala.

A za ostale korisnike da napomenem, da nebi bilo shamaranja po forumu, koristite PM, mozete pitati mene i IceWolf-a za crack i ostalo.

Tako da, sve sto vas interesuje koristite PM.!

Javite se nama.!
EDIT:

Evo kako sad to izgleda, nakon restarta compa:

KLIKNI NA configure automatic updates i ugasi automatic updates I TO JE TO!!
E moj PAPA... sta bundjas ti... kupi si orginal win da bi stavio Internet Explorer 7 i WMP 11.... haha... pa ja nemam orginal pa imam i IE7 i WMP11... Isfuravas se tu. Haha...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.