Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Instalacija ?

369 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.12.2006. u 08:15

Sa sita www.phazeddl.com skino sam full igricu Hunting Unlimited 4, al iz 3 posebna djela (part1, part 2 i part3)..E sad me zanima kako ide postupak raspakovanja tih RAR filova, te kako da ih ujedinim u jednu cjelinu kako bih dobio normalnu game instalaciju ?

Imam winrar i znam te gluposti extractovanja, samo nisam nikad do sad skido game i dosla je u 3 razlicita rar fila...

Ko pomogne da instal igricu ev nek kupi sebi zvake i malom sok

Thx unaprijed
Rješenje
strpaj sve u jedan folder, zatim jedno po jedno extract, i ides yes to all kad se pojavi .. i kad zavrsi pokrenes setup.exe i instaliras igru ..

Znaci svaki prat posebno extractujes, prvi , drugi , te treci i pojavit ce se istoimenii naziv odredjene datoteke, i ides samo YES TO ALL.
               mirz[A] je napisao/la:
strpaj sve u jedan folder, zatim jedno po jedno extract, i ides yes to all kad se pojavi .. i kad zavrsi pokrenes setup.exe i instaliras igru ..

Malo cudan setup...nekakve hiroglife..al radi

thx ko nije igro nikad HU preporucio bi mu ovaj izgleda very nice
               ~Struja~ je napisao/la:
Malo cudan setup...nekakve hiroglife..al radi

thx ko nije igro nikad HU preporucio bi mu ovaj izgleda very nice

Igrao sam 3-cu i mogu ti reci da je igrica smor.Mozes je igrati pola sata , vise ne.Sve se svodi na dosadno ubijanje zivotinja.

jednom rijecu igrica za djecu ispod 10 godina.
               Rev. je napisao/la:
Igrao sam 3-cu i mogu ti reci da je igrica smor.Mozes je igrati pola sata , vise ne.Sve se svodi na dosadno ubijanje zivotinja.

jednom rijecu igrica za djecu ispod 10 godina.

mozda mu i treba za mladjeg brata

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.