Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] rason

338 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.07.2011. u 12:21

Pozdrav ljudi ,evo nakon nekog vremena opet moja pic tema
radovi:

¤Going insane

¤Release the spirit

-Ocjene:

Ovu ocjenu daju samo vip memberi :

Prva slika je odlična meni se jako svđa posebno render.
Druga slike je low nekako :$ posebno donji lijevi ugao da si imao i drugu sliku jaku stavio bi 5-ticu neka šamaraju Potrudi se da PIC tema bude odlična da svaki rad bude poseban po nečemu..
Predobro,

~ Predobro uradjeno svaka cast nema zamjerki

Svaka čast, elegantno.
Pa i nisu ti nešto posebni radovi.
U oba siga su ti boje previše blještave i focali se ne ističu uopšte jer ti je LS iza njih. Trebao si to stavljati u ćoškove. I dubina ti je također slaba, skoro da je i nemai. Trebao si nekako blurati ovo okolo rendera (ove c4d-ove il' šta je već).
Tekst u prvom sigu mislim da si potrefio, al' se slabo vidi, a u drugom mi se font ne uklapa nikako. :/

Moja ocjena:

Svaki komentar suvišan 

samo mi je font na drugom radu nekako previse desno, al' sve u svemu odlicno 

Previse bljestavila u drugom radu,ali i pored toga lijepo izgleda;).

nemam rijeci. . . svaki put sve bolje i bolje radove predajes. . . po meni su ova dva drama. . . jes da je mrvicu previse bljestavila. .al extra 
- Ocjene :

Nije loše . Očekujem dosta od tebe sljedeći put .

cya =) .
Fino uradjeni radovi svidjaju mi se

Prvi mi je odlican mada u ovom drugom kao sto momak gore rece font previse otisao desno ali sve u svemu odlicni radovi

samo nastavi 8-)
Lose.
Skontao si sta treba sadrzavati sig, ali sigovi su ti veoma losi, previse osvjetljenja, premalo boja, render i pozadina su stopljeni, tekst na prvom ima ideju ali si ga stopio, tako da je neprimjetan. Tekst na drugom je veoma los.
Prvi sig je los, drugi je los na kvadrat. Neprepoznatljiv.

Jos dosta trebas uciti oko finalne verzije svojih sigova. Pogledaj malo advice temu, pogledaj cemu sigovi trebaju teziti na kraju, a cemu ne trebaju teziti (ispod tutova imas prezentacije sigova).

minus

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.