Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Utisci o igracima - ADEPTO BH

681 pregled · 20 odgovora · otvorena 30.06.2011. u 13:34

Inspirisan reavenzovom temom evo odlucih i ja da otvorim temu

Koji igrac vas je pozitivno iznenadio na ovom turniru i kojeg igraca izdvajate kao najboljeg igraca turnira? (samo domaci igraci)

Mene su pozitivno iznenadili nikola i wela, pratio sam mecheve super su odigrali a sto se tice najboljeg igraca turnira takodje izdvajam nikolu
Jel bilo tebe na Adeptu vlado ?
Iznenadio me starix, jer sam očekivao da najbolje odigraju markeloff/Edward. Edward je imao najbolji k/d ratio na turniru.

uzuN je dobro odigrao, a bio je u TOP10 po K/D ratio. Pošto rade na HLTVu, kada bude dostupan postat ću top10 po k/d ratio.

Nikola je dobro odigrao, jer kada smo bili na TSu svi ga hvale.

K/D ratio statistika:

Sry na strelici ( ) mrsko mi bilo opet dodavat ss.
Nikola prekucao igru,svaka cast.
Welahavle debeli,bolesni 100kilas takodjer dobro odigrao.

Sve je to sjajno al' niste pogledali pravog tatu na lanu
Jel' ti udarilo ovu sunce u glavu pa pises takve nebuloze ? Nikola ? lol
Lik imao ace i ajmo on je MVP ni blizu ,realno ispred njega Laquilla,Nikolinho,entel,vane,edinssen

Nikolinho MVP od domaćih
Starix i Geko. :r
starix je odlicno odigrao , ocekivanja su bila markeloff , Edward , al ' starix se pokazao itekako :D
Takodje i Geko. je pruzio nekoliko finih partija iz ekipe headshotBG. Npr . na infernu vs Na ' Vi :D

od nasih : Milan i Laquilla :D
reaveNz je napisao/la:
Iznenadio me starix, jer sam očekivao da najbolje odigraju markeloff/Edward. Edward je imao najbolji k/d ratio na turniru.

uzuN je dobro odigrao, a bio je u TOP10 po K/D ratio. Pošto rade na HLTVu, kada bude dostupan postat ću top10 po k/d ratio.

Nikola je dobro odigrao, jer kada smo bili na TSu svi ga hvale.

K/D ratio statistika:

Sry na strelici ( ) mrsko mi bilo opet dodavat ss.
hahaha ajd' da čujem da i starix može iznenaditi,kad dobro odigra. f0rest i neo isto iznenadjuju kad igraju dobro
Nikolinho iz eu4ie. Znači momak drama pametan a i drama skilla ima.. Kad sam čuo da je 97 sjebo sam se, mogu mislit šta će radit s 20 godina.
elt je napisao/la:
Nikolinho iz eu4ie. Znači momak drama pametan a i drama skilla ima.. Kad sam čuo da je 97 sjebo sam se, mogu mislit šta će radit s 20 godina.
Koliko su ga hvalili i kako sam mislio da igra uopšte ništa posebno nije što više' normalan player , onaj mali rAge je meni veći talenat od njega

- Ajdin ' GOLDSTAR ' Okerić

- Dokazao i pokazao
Najviše sam očekivao od Edwarda jer iz svakog meča je bolji i bolji, međutim starix me je pozitivno iznenadio.
xpallyftw je napisao/la:
Koliko su ga hvalili i kako sam mislio da igra uopšte ništa posebno nije što više' normalan player , onaj mali rAge je meni veći talenat od njega

- Ajdin ' GOLDSTAR ' Okerić

- Dokazao i pokazao
Nikolinho je klasa za tebe
I da svaka čast goldstaru za onaj match protiv kkl.
elt je napisao/la:
Nikolinho je klasa za tebe
I da svaka čast goldstaru za onaj match protiv kkl.
Gdje sam ja u svom gore postu rekao da sam bolji od nikolinja malog ? zaskrolaj gore pa procitaj molim te

Ja samo govorim realnost koliko su ga ljudi hvalili ne igra tako

caop0z~
starix tata mata )
uzun me pozitivno iznenadio jer je bio medju prvih deset.entel i besha su odigrali drama dobro i objasnili su neke stvari p0z ~
Ma sto se tice nasih LAquila al sam nekako zagotivio Gux-a al na max ... Lik ono rec sabi !!!

Niko me nije posebno iznenadio, posebno od ekipa u top4.. Kako ce vas starix iznenaditi molim vas, lik ubijao sakama i prije, samo sto mozda promjenom tatkike ili pozicije dobije vise fragova

Primjetio sam ove momke GIANTSo51, po meni oni su fino iznenadjenje, uzeli kkl180 u kojem igra ajmo reci poznatija raja, dok za ove u GIANTSo51 nisam nikada cuo.. Momci ih razvalili hladno..

Sto se tice Bosanskih ekipa, primjetio sam da FRIENDS igraju fino, steta sto su naletili na Na'Vi, mada bi i protiv ostalih ekipa bila slicna sudbina, mozda bi pruzili veci otpor..

U principu, turnir bez iznenadjenja..
eu4ia Nikolinho_ po meni MVP

Stajao iza njeg i ibretio se kako igra, svaka mu cast. =)
Ekipa iz Srbije me je prijatno iznenadila. Svaka cast momcima
Očekivao sam ovakav rasplet, igru playera, pa me ništa nije posebno iznenadilo. Svakako da su welahavle i Nikolinho otkrovenje (mada ni ostali nisu loši). O kvalitetima igrača Na`Vi-a i fnatic.-a suvišno je raspravljati. Ovo je za njih bio jači trening.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.