Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adepto BH Open 2011 - Najbolji igrač i tim

706 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 11:36

Pozdrav,

Kao što sam i obećao ta ću otvoriti temu za odabir najboljeg igrača i tima sa Adepto BH Open 2011. Na HLTV.org sam našao statistiku 10 najboljih timova i igrača. Naravno po k/d ratio. Nisam htio da uzimam to kako su oni računali, nego da vi, korisnici odlučite ko je bio najbolji igrač i tim.

Šta je potrebno?

- Potrebno je da na ovu temu odgovorite sa Nickom igrača i Imenom ekipe za koju glasate. Poželjno bi bilo da stavite neki razlog zašto je on po vama najbolji igrač.

Glasanje će trajati do 30. jula kada ću otvoriti temu i sabrati glasove. ( Ako me ovaj moj kompjuter ne spriječi u tome. )

Nadam se da će što više vas glasati (: Molio bih bez glupih komentara tipa : "Ja sam najbolje odigrao." Ne možete glasati za sebe.

Hvala, i ako može tema u zanimljive.
Laquila > eu4ia

Zato što je momak sabijo, baš sam njega samo pratio. Momak igra fantastično i zato sam njega izabro
Igrac : starix (bez objasnjavanja momak najbolji ) ;)
Tim : Natus VIncere pokazali su i krajnjim rezultatom ,a i igrom :)
markeloff
Sabijao je sve, tuscan vs fnatic pogotovo.
1. juNA rezultate :r ?
Ispravi .

starix > Na'Vi

MadFrager - HardSkiller
Offtopic: Ljudi jer moze neko na g.ba postavit slike da oni koji nisu uspjeli doc vide kako je izgledalo? :):)
Na ` Vi - markeloff /A/ , prejak zna lik kad treba uzet awp :)
ma starix objasnio kako se igra, na svakoj mapi prvi bio, bas bio madfragger i support drama

Na`Vi starix (Y)
markeloff Na Vi
Central UZUN - momak dokazao da moze odigrati dobro LAN i online, to dokazuje je da je drugi najbolji igrac na turu ; po HLTV statistikama.
Player - Xizt
Team - Na`Vi

Što, pokazali su na turniru :P

Post dobio aplauz od 1kajjaN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.