Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Adepto BH open GRUPE !

1.382 pregleda · 0 odgovora · otvorena 22.06.2011. u 00:56

Pozdrav nakon teskog dana napokon je doslo vrijeme da objavimo grupe.Ja se izvinjavam svim ekipama koje su cekale na objavljivanje ali nam posao nije dozvoljavao da to uradimo prije.

Molim sve ekipe da ne postavljaju komentare tipa:

"sve je namjesteno" , "glupe grupe mjenjajte" . "trebali ste live izvlacenje" itd..

To za izvlacenje grupa live sto ste predlagali nazalost nije moglo biti realizovano jer ste to predlozili na samom kraju, da ste se prije sjetili toga mozda bi i bilo odrzano live izvlacenje.Mi smo mislili da ce ovo svima odgovarati ali eto sta je tu je.Znam da ce te se nakon gledanja grupa zapitati zasto u nekoj grupi ima po 3 tima razlog je sljedeci, mi smo prvobitno racunali da ce biti 32 tima za grupnu fazu medjutim iznenadjujuce je sto se na kraju prijavilo 26 ekipa, kako mi nismo htjeli kvariti prvobitni kostur odlucili samo da neke grupe ostavimo sa 3 tima.Sve u svemu mi smo vrlo zadovoljni odzivom ekipa sa obzirom da nam je ovo prvi turnir 26 ekipa je vise nego dovoljno, nadamo se da ce sve proteci onako kako smo zamislili i da ce iduca godina biti jos bolja.Naravno da se zahvalim Arminu Zigi koji nam je omogucio jednu ovakvu manifestaciju.Da ne duzim ovdje je slika grupa satnice ce izaci sutra navece ili u cetvrtak.Dateam je u zadnji cas otkazao ucesce tako da grupa D ostaje sa 3 tima.

http://www.hltv.org/news/7031-adepto-bh-open-groups-drawn

Sretno vam na turniru

ADEPTO BH OPEN tim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.