Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Barakude ili Steelserie siberia v2 usb 7.1

495 pregleda · 37 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 21:08

Sta mislite koje bih trebao da uzmem ? i koje su po vasem misljenju bolje ?
Trebao bi da pitas malo iskusnije pa onda da uzimas ... Ali posto vidim da si fanboy "gamerske" opreme uzmi barakude
Pa zato ovdje postavljam pitanja jer mislim da ste malo iskusniji :D
Ovaj sajt nikom ne preporucujem po iskustvu sa zvukom ... Pa ti vidi
Pitaj, ja testiram opremu inace, i mogu ti reci da su SteelSeries Siberia v2 usb 7.1 medju najboljim slusalicama koje sam vidio i "probao" barakude su low u poredjenju sa njima. Samo pojedine Sennheiser pc-350 ii naravno Sennheiser HMEC 460 im mogu parirati. Tako da se neces pokajati uzmes li SS Siberie v2 7.1
Cuj barakude, zar se one jos koriste ?

Siberie ofc (:
iiNSANE je napisao/la:
Pitaj, ja testiram opremu inace, i mogu ti reci da su SteelSeries Siberia v2 usb 7.1 medju najboljim slusalicama koje sam vidio i "probao" barakude su low u poredjenju sa njima. Samo pojedine Sennheiser pc-350 ii naravno Sennheiser HMEC 460 im mogu parirati. Tako da se neces pokajati uzmes li SS Siberie v2 7.1
Cao iskusni nisam te prepoznao ... Kao prvo , pc350 i hmec 460 ih mogu ODUVATI 100 M , a ne parirati ... Za sve to treba dobra zvucna kartica ... I ti meni reci da je steelseries usb dobra ?
iiNSANE je napisao/la:
Pitaj, ja testiram opremu inace, i mogu ti reci da su SteelSeries Siberia v2 usb 7.1 medju najboljim slusalicama koje sam vidio i "probao" barakude su low u poredjenju sa njima. Samo pojedine Sennheiser pc-350 ii naravno Sennheiser HMEC 460 im mogu parirati. Tako da se neces pokajati uzmes li SS Siberie v2 7.1 ;)
Sta ima testeru?
spoozy je napisao/la:
Cao iskusni nisam te prepoznao ... Kao prvo , pc350 i hmec 460 ih mogu ODUVATI 100 M , a ne parirati ... Za sve to treba dobra zvucna kartica ... I ti meni reci da je steelseries usb dobra ?
Ne pravi se pametan, pitao je sta je bolje barakuda ili siberia. Naravno da hmec 460 mogu da ih j**u u ledja, samo sam primjer naveo. Ne citiraj, hvala <3
Barracude lave

@ iiNSANE aj bogati ne seri,cuj PC350 pa sta rece i osta ziv,sa PC350 nemogu parirati ni 7H a kamoli V2, mozda im jedinii Megalodon moze parirati.

HMEC460 pa slusalice prvo nisu za gaming,al ih koriste i igraci i piloti.
Cjena 600€,ja msm da V2 su obicno sranje za njih .

spoozy objasnio,ja se nebi prepirao beze sa njim .

Jedno je biti nafuran na SS,a drugo je ono sto valja.
steelseries,Razer,Roccat se ne mogu porediti sa Sennheiserom.

@ Da su na vrhu nisu, Sennheiser,AKG,Beyerdinamic eto prva 3 mjesta.
Klanovi ih nose samo sto im je SS sponzor,al svaki pr0 igrac ih stavi samo oko vrata,dok su na glavi HMEC 460.
SSS Hvala tjao
iiNSANE je napisao/la:
Ne pravi se pametan, pitao je sta je bolje barakuda ili siberia. Naravno da hmec 460 mogu da ih j**u u ledja, samo sam primjer naveo. Ne citiraj, hvala <3
Oko ovih stvari ja se ne pravim pametan ... Oko ovih stvari imam pameti vise nego ti i cela kompanija SS fanova zajedno ... Tako da nemojte lupati gluposti i ziveti u morima marketinga please
BR1cK je napisao/la:
Barracude lave

@ iiNSANE aj bogati ne seri,cuj PC350 pa sta rece i osta ziv,sa PC350 nemogu parirati ni 7H a kamoli V2, mozda im jedinii Megalodon moze parirati.

Klanovi ih nose samo sto im je SS sponzor,al svaki pr0 igrac ih stavi samo oko vrata,dok su na glavi HMEC 460.
Druze, pogresno ste me shvatili, htio sam reci da su ss siberie u vrhu gaming slusalica, kao i pc350, a da ne govorim o hmec460. Samo sam htio napraviti takvu komparaciju. A sada da im pariraju, ne bas.
BR1cK je napisao/la:
Barracude lave

Megalodon su jako lose sluse, imao sam ih i nista posebno nisu u odnosu recimo Siberie V1 ali zato Logitech G35 oWna.
@ On Topic:
Uzmi Siberie V2, novije su, bolje su sigurno uradjene od Barracuda. Barracude imaju bass strasno dobro uradjen i finu izolaciju ali nikakav pretjeran zvuk.

edit:
Nemojte uporedjivati zvuk slusalica koje ste vidjeli samo na slikama i citali o njima sa onima koje ste drzali na glavi i slusali nesto sa njih...
edit2:
Vi nasli porediti slusalice od 600€ sa slusalicama od 200 KM ? hahahahaha
Samo da pitam nesto jel ovaj Br1ck decko jedini koji nije glup na ovom sajtu ili ima jos po koji ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.