E vako ima pitanje za ove slusalice u sarajevu one kostaju 240KM a na http://www.fnatic.com kostaju 80eura(160 maraka) razlika je skoro u 100KM i kada bi ja sad narucivao preko fnatic.com te slusalice za koliko bi one meni stigle i koliko bi mi ono postarinu naplatili koliko bi me izasle slusalice sa svim.. ?
Diskusija
SteelSerius 7H usb
154 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 11:32
+ što te dođe poštarine, isti ti đavo dođe 
btw. steelseries 7H a ne steelserius siberie 7H HAHA

steelserius 
Jarane isto ti dodje -.-" zar ne mozes skontat, dok ti dodje it Londona skontaj koliko ti para treba ^^

Jarane isto ti dodje -.-" zar ne mozes skontat, dok ti dodje it Londona skontaj koliko ti para treba ^^
ERRz je napisao/la:
+ što te dođe poštarine, isti ti đavo dođe 

Ja ti preporucujem da ih ne uzimas
... Slusalice su shit kao i sve njihove ... Uzmi neke sennheiser , akg , beyerdynamic itd... Naravno , ako se odlucis za neki od ovih modela , moras imati dobru zvucnu karticu ... Ta shitseries usb soundcard je fus ... Nemam ti sta drugo reci nego , NE UZIMAJ ... Ne isplati se ...
Ako ti treba neka pomoc oko izabira modela , javi se na pm/gb
... Slusalice su shit kao i sve njihove ... Uzmi neke sennheiser , akg , beyerdynamic itd... Naravno , ako se odlucis za neki od ovih modela , moras imati dobru zvucnu karticu ... Ta shitseries usb soundcard je fus ... Nemam ti sta drugo reci nego , NE UZIMAJ ... Ne isplati se ...Ako ti treba neka pomoc oko izabira modela , javi se na pm/gb
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.