Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog mouse & mousepad

234 pregleda · 19 odgovora · otvorena 23.06.2011. u 20:58

Sutra odoh na Adepto BH Open i kupit cu mis i podlogu,jer ima to snizenje.Pa imam par kombinacija,u zadnja 2-3 mjeseca,mnogo sam citao po netu i nasao na dosta dobrih miseva i podloga,ali nisam se odlucio(jer nisam igrao na nekim misevima tipa xai,deathadder) :)

Ajde da mi napisete koja je najbolja kombinacija za cs 1.6 ISKLJUCIVO. Cijena nije bitna(ali nemojte mi sad neke podloge preko 70 km) , dok mis moze i preko 150 :D

Nemojte da spamujete po temi,ako mozete pomoci,pomozite mi.
Uzmi deathadder ... a podlogu nezz :S
razer deathadder + razer goliathus

plovi mis po podlozi sve skupa oko 130
To ti je zanemarivo snizenje, 10-15 %

Bolje uzmi G500 i podlogu po zelji mozes Goliathus, roccat taito a mozes i neku QcK+ ili QcK Heavy

Ako si voljan izdvojiti pare uzmi G9x ili G700....

A ako ono bas hoces na adeptu onda vjerovatno Imperator i Razer Destructor...ubitacna kombinacija, destructora imam prejeb**na podloga!
Xai + QcK Heavy/Razer Deathadder + Goliathus Speed.
SteelSeries Xai + SteelSeries Qck Heavy

Ubjedljivo najbolja kombinacija.
Uzmeš :

MX518 i SteelSeries Qck Heavy ...

Takvo nešto ja sebi planiram ubrzo nabaviti .
Lično ja bih uzeo Intelli 1.1A + SteelSeries QcK Heavy .

Ali pošto tamo neće biti Microsoft proizvoda preporučujem kinzu ili deathadder .
E ja stvarno ne razumijem ove teme.Kako ti mi mozemo preporuciti mis ili podlogu, svako ima razlicit ukus.Recimo ja ti kazem kupi DeathAdder koji ja trenutno koristim..i sta ti ces ga kupit,kako da ne...
Brate kupis mis i podlogu koja tebi najvise odgovara...bar tako radi 1337 G.ba usera...(ne)mozes ti kupiti mis npr.Xai i reci to je to, ipak mora malo vremena proci dok se naviknes,a sto se podloge tice ista ti je situacija,koja tebi najvise odgovara,i nema veze jel mis ili podloga kosta 150 KM ili 25KM,sve je do ukusa i navike..toliko od mene nemoj se sta uvrijediti ovo je samo prijateljski..i samo da dodam garant ce sutra biti dole da se moze isprobat ta "OPREMA" pa vidi sta ti odgovara to uzmi ...ha ya

toliko

@ topic:

Ovdje imas recenzije nekoliko miseva pa vidi :

Xai
ikari

poz
holyshit je napisao/la:
E ja stvarno ne razumijem ove teme.Kako ti mi mozemo preporuciti mis ili podlogu, svako ima razlicit ukus.Recimo ja ti kazem kupi DeathAdder koji ja trenutno koristim..i sta ti ces ga kupit,kako da ne...
Brate kupis mis i podlogu koja tebi najvise odgovara...bar tako radi 1337 G.ba usera...(ne)mozes ti kupiti mis npr.Xai i reci to je to, ipak mora malo vremena proci dok se naviknes,a sto se podloge tice ista ti je situacija,koja tebi najvise odgovara,i nema veze jel mis ili podloga kosta 150 KM ili 25KM,sve je do ukusa i navike..toliko od mene nemoj se sta uvrijediti ovo je samo prijateljski..i samo da dodam garant ce sutra biti dole da se moze isprobat ta "OPREMA" pa vidi sta ti odgovara to uzmi ...ha ya

toliko

@ topic:

Ovdje imas recenzije nekoliko miseva pa vidi :

Xai
ikari

poz
Evo objasnio ti momak par stvari.
Inače po meni SteelSeries Xai + SteelSeries Qck Heavy
SS Xai & Heavy, pusab0k
razer deathadder/razer goliathus fragged
logitech mx518/steelseries qck heavy

MX518 i goliathus moj prijedlog
steelseries XAI + steelseries QcK LE + Na'Vi
Razer Diamondback + Steelseries qck (bilo koja)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.