Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miš /koji je bolji od navedenih.

442 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.07.2011. u 13:03

Prije nego sto pocnem,zamolio bih nadlezne da mi ne kantiraju temu i fino ih jos jednom molim.
Ako je kantiraju plakat cu .

Izbor je pao na ova 3 misa.
Zanima me koji je izdrzljiv
i koji ujedno dobro lezi u ruci i koji je dobar za CS.

Napisite i jos pokoji komentar .

Podlogu cu sam odabrati da vas ne smaram. .

Hvala unaprijed

sto se furamo na intelli.
Pa kad su ga Bogovi CS-a koristili zasto nebi mi
Prije svega mis neunistiv-

@ streel,imam pare,kupit cu od ova tri 1000000000%,da se kladimo u Monte
IME 3.0 najjbolji mis ubjdeljivo, ali i Ikari nije los
Logitech MX518 definitivno, mis ima stvarno dobar oblik koji drzi saku u prirodnoj formi, tj onako kako bi ti forma sake bila kad bi je opustio i krenuo u vazduhu. Opticki senzor sa 1800DPI omogucuje ti preciznost za 1000DPI bolja od Intellia. Plus kad skines SetPoint imas podesavanja koliko ti dusa hoce.

Btw sto svi toliko furate Intelli kad nije ni dizajniran nit mu je optika napravljena za gaming.

Izvinjavam se na gramatickim greskama.
Ma uzmi logitech, sam si reko, mis miseva...
Ja ti preporucujem MX518, pa pogledaj ga, evo i on tebe gleda svojim okicama :D
Ne morite s misevima...
pola vas i nema pare da kupi nego mu dosadno pa dizete teme..pola vas i nema blage koji je mis bolji (ja se u tom mogu naci)a pricate nesto.imate milion istih tema..samo potrazite.

a ti barick qme kad je tema oko misa uvijek ima tvoj post a sad ti ko treba pomoc xD
bioniC je napisao/la:
Logitech MX518 definitivno, mis ima stvarno dobar oblik koji drzi saku u prirodnoj formi, tj onako kako bi ti forma sake bila kad bi je opustio i krenuo u vazduhu. Opticki senzor sa 1800DPI omogucuje ti preciznost za 1000DPI bolja od Intellia. Plus kad skines SetPoint imas podesavanja koliko ti dusa hoce.

Btw sto svi toliko furate Intelli kad nije ni dizajniran nit mu je optika napravljena za gaming.

Izvinjavam se na gramatickim greskama.
Pa pola svijeta fura intelli za gaming ?
Logitech MX518
Uzmi taj mis

Ja ga imam vec 3 godine i extra je !
mx518,

al sada xai > mx
Lima je napisao/la:
Pa pola svijeta fura intelli za gaming ?
3/4 ti ljudi koji koriste intelli nemaju pojma o miseve, nego videli su kako 1-2 pro timova ga koriste pa misle da je dobar, a ostala 1/4 su bas ti pro gameri
MX 518 najbolji mis po meni ubjedljivo ,nije los ni inteli 3.0
mx najjaci po meni
ikari optical dragi br1ck masina od miša a i optica je zakon za FPS da mi je taj miš nebih ga mjenjao nizasta
uzmi Mx brick i ne glupiraj se
bioniC je napisao/la:
3/4 ti ljudi koji koriste intelli nemaju pojma o miseve, nego videli su kako 1-2 pro timova ga koriste pa misle da je dobar, a ostala 1/4 su bas ti pro gameri
E vidim ti si neki gamer, pa si nam nasao drzati predavanja sta je od cega bolje, nek ti imas mx518 i nek ti je najbolji?
logitech nije los mos ali intelli 3.0 owna preporucujem ti 3.0
Što se mene tiše MX518, međutim bolje ti je da sačekaš još malo i kupiš njegovog nasljednika
od navedenih intelli 3.0 najjači , i ja se furam na njih jaki su miševi skroz .

ali ja bih najprije uzeo kinzu
Intelli 3.0 definitivno, odlican je slobodno ga uzmi neces se pokajati vjeruj mi 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.