Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qck plus i koji mis ?

145 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.07.2011. u 19:06

Znam da je ovakvih tema bilo puno ali jbg nisam sad nasao ni 1 vezanu za ove neke kombinacije,izvinjavam se jbg :
Bio sam danas u skenderiji i udjem u prodavnicu onih kompjutera i to i gledam podloge i tako to i uzmem ss qck plus (mogu se pokrit s njom) al nisam imao para za misa odma da uzmem a i ne znam koji bi uopste uzeo,pogledao sam mx518 (70 KM) i kinzu (nesto oko 55 KM) i sad nezz koji bi se bolje uklopio sa ovom podlogom.Pretpostavljam kinzu ali on mi se cini premal pa ne znam vise ni sam sta bi uzeo.Igram puno CS i samo mi za tu igru treba ostalo me slabo zanima.Para isto tako nemam previse za to neg ono,cisto da imam nesto koliko-toliko dobro da mogu lakse igrat,pa bih zamolio da mi kazete koji bi mi mis dobro odgovarao s ovom podlogom da nije preskup (znaci nemoj sad da neko kaze nesto tipa razer mamba od cega ce mi se zanebesat kad vidim cijenu)
MX518,definitivno
Uzeo sam mx neki dan, čudo kako je kod vas jeftin, ja sam ga u ingelu u Tuzli platio 79 KM, al' nvm, znači miš je fantastičan, taman, nije ni premalen kako bi se reklo, a opet extra miš za onu cijenu. Dakle, mx518 ti je miš vrhunskih kvaliteta, tako da se nećeš pokajati ako ga uzmeš.
Xai je sada mnogo bolji od mxa. Definitivno
rriad je napisao/la:
Xai je sada mnogo bolji od mxa. Definitivno
I duplo skuplji .

@ topic, ss QcK+ i MX518

@edit

tako je cekaj Re-Fresh varijantu MX-a

tj. Logitech G400
http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400
Uzmi Steelseries Xai ili Steelseries Ikari a ko da ti je bitno koja podloga i koji mis uzmes koji se tebi svidja
A nije ti neka razlika između g400 i mx518 , g400 ima duplo više DPI (3600) , ali ti ne trebaš igrati sa 3600 dpi , npr. 800 je sasvim dovoljno. A razlika kod nas u cijeni će biti ogromna između mx518 i g400. MX518 sada košta na plus.ba 70 KM (predobar miš) , možeš misliti koliko će g400. U SAD mx518 košta 40 $ , g400 50$ (to ti je oko 70 KM) ... G400 i MX518 imaju potpuno isti oblik , a najvažnije je da ti miš bude udoban za igru , a MX518 upravo to omogućava. Ja bih na tvom mjestu izdvojio još malo para i uzeo MX518 (ujedno i uštediš puno ako ne uzmeš G400).

P.S: U Evropu G400 stiže polovinom jula, a kad će kod nas... to neznam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.