Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Prijemni ispit :)

325 pregleda · 32 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 11:56

Kao prvo, dobro jutro, bla bla..

Naime, ovo temom, samo bih pozelio srecu sutrasnjim prvačićima na prijemnom ispitu . Nadam se da cete "svi" proci taj prijemni ispit, i upisati ono sto ste dugo vremena zeljeli . Toliko od mene.

P.S

Nadam se da moderatori nece zamjeriti nista u vidu ove teme
Sretno svima ;)

Ja sam predao u Energetsku, pa ako mi neko moze reci jesu li strogi u primanju ucenika, pomazu li nastavnici na prijemnom itd. ! Imam 61 bod od osnovne i mogu li proci ako slabo uradim prijemni ? :)

Jos jednom SRETNO !
znam kako vam je al et polahko i smireno
nek je sa srecom
Sretno srednjoškolci. :)

Pomoci ce vam i profesori :P
eNta je napisao/la:
Sretno srednjoškolci. :)

Pomoci ce vam i profesori :P
akoBogda :D
asteroID je napisao/la:
akoBogda
Ma znam kako je meni bilo, bar nama prije 5 god... dosli na prijemni, engleski nam sve rekli, Bosanski sam uradis, pismena nidje veze, i Matematika,.. uradio nam profa 3 zadatka na tabli , mi uradili ostalo jednacine nejednacine ono lagano
eNta je napisao/la:
Ma znam kako je meni bilo, bar nama prije 5 god... dosli na prijemni, engleski nam sve rekli, Bosanski sam uradis, pismena nidje veze, i Matematika,.. uradio nam profa 3 zadatka na tabli , mi uradili ostalo jednacine nejednacine ono lagano :D
A jbg prije 5 godina,sad Bosanski nije pismena nego je***a gramatika,pravopis i knjizevnost,Fizika = Ne znam nista,Matematika = znam samo izraz,jednacine,nejednacine,i ono funkcija nesto,a ne znam hoce li pomagati -.-.
Daj Boze da pomognu sta.
asteroID je napisao/la:
A jbg prije 5 godina,sad Bosanski nije pismena nego je***a gramatika,pravopis i knjizevnost,Fizika = Ne znam nista,Matematika = znam samo izraz,jednacine,nejednacine,i ono funkcija nesto,a ne znam hoce li pomagati -.-.
Daj Boze da pomognu sta.
Ma pomoci ce sigurno!
Gramatiku ne znaš ? omg

Daaj ba, ponovi to još danas, lagano sve gluposti bgm
eNta je napisao/la:
Ma pomoci ce sigurno!
Gramatiku ne znaš ? omg :D

Daaj ba, ponovi to još danas, lagano sve gluposti bgm :)
Ma evo jutros u pola 10 ust'o,evo sve dosad ucio fiziku,(ma nisam ucio nego pisao na ruke formule nake),matematiku sutra sa komsinicom :D,a bosanski nemam odakle,bacio sve sveske :(,a znam ja gramatiku,nego ako budu one definicije pusim ga :D
asteroID je napisao/la:
Ma evo jutros u pola 10 ust'o,evo sve dosad ucio fiziku,(ma nisam ucio nego pisao na ruke formule nake),matematiku sutra sa komsinicom ,a bosanski nemam odakle,bacio sve sveske ,a znam ja gramatiku,nego ako budu one definicije pusim ga
Sutra odma nafataj nekog nek ti da sveksu ponovi prije prijemnog, i sjedi preporucujem ti sa nekom trebom, tako sam i ja... sve znaju one trebice samo uče
eNta je napisao/la:
Sutra odma nafataj nekog nek ti da sveksu ponovi prije prijemnog, i sjedi preporucujem ti sa nekom trebom, tako sam i ja... sve znaju one trebice samo uče :D
Pa da.. 9-)
Sretno vam ja se vec upisao u 1. razred gimanzije i 1. razred
srednje muzicke 9-) ...

Kod nas u Tuzli nema prijemnog(hell yea) neg samo odneses papire i oni sa najboljim kriterijima prolaze :)
Al ima samo za srednju muzicku ( imao sam 118 od 120 bodova :D :D ; tu se svira i poenta je sto bolje odsvirati a oni koji hoce samo teoriju onda oni ideu tamo ritam itd...)

Ugl. ( da se vise ne foliram , jel tako da se foliram xD)Puno srece :D
I ja upisujem Srednju školu,samo što u mome kantonu nema prijemnog. Htio bih zaželiti sreću svima koji sutra polažu prijemni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.