Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Prijemni ispit :)

325 pregleda · 32 odgovora · otvorena 19.06.2011. u 11:56

Kao prvo, dobro jutro, bla bla..

Naime, ovo temom, samo bih pozelio srecu sutrasnjim prvačićima na prijemnom ispitu . Nadam se da cete "svi" proci taj prijemni ispit, i upisati ono sto ste dugo vremena zeljeli . Toliko od mene.

P.S

Nadam se da moderatori nece zamjeriti nista u vidu ove teme
Hvala puno sretno i tebi da sve 10-tke dobijes
Headmyster je napisao/la:
Hvala puno sretno i tebi da sve 10-tke dobijes
Ja sam to prosao
Sretno svima.
Znal neko kliko se dosad upisalo u gim. obala a koliko primaju ?
Sretno svima, malo su vas ove promjene zeznule, al' bice dobro aBd.....

Kad se samo sjetim kakvu sam ja tremu imao.....nista strasno, kao i svaki drugi test u skoli samo ovaj je od presudnog znacaja
Sretno srednjoškolci.

Pomoci ce vam i profesori
Sretno svima sutra na prijemnom da poloze aBd i upisu se gdje 'oce Nadam se da ste naucili i da niste previshe visili na gamers-u GL&HF

Btw: prijemni nije nista opasni isto ko i obicni test
Hvala puno na lijepim željama upućenim nama prvačićima , nadam se da će nas znanje ubaciti u škole koje smo odabrali a ne štele koje do sada dominiraju, u svijetu je sve više mjesta za debile koji imaju štelu a veze nemaju, ali zato zbog toga odlični učenici ispaštaju i moraju podplaćivati profesore/direktore da bi prošli dalje jer im mjesto popune štele

Takođe želim tebi sve najbolji ako ne u školovanju onda u daljem životu, i takođe svim mojim kolegama sretno
Sretno vam i bez treme jer je to 25x lakse nego sto izgleda,jednostavan test jos vam i profesori pomazu.
Hvala svima i sretno drugima sutra
Sretno svima, da prođete i upišete ono što želite.

GL.
sox je napisao/la:
Znal neko kliko se dosad upisalo u gim. obala a koliko primaju ?
upisalo ih se 160 a primaju 170 :D
Sretno svima :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.