Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Točak @ Roštilj.

843 pregleda · 28 odgovora · otvorena 17.06.2011. u 23:11

Eh ovako, kontali smo da ja ponesem jednokratni rošitlj, i da kupimo meso, samo ćevape.

Ja ću ponijeti roštilj, drvo za potpalu, i ostalo.

Meso se treba dan ranije zamrznuti, da se ne pokvari do gore, tako da bi se sutra trebali naći da se dadne tal, pošto nas ide puno, trebalo bi se kupiti oko 5 kg mesa, po 8 KM, ako je toliko kila ćevapa, to je 40 KM, i da svi damo po 3-4 KM, i da se kupe somuni.

Ja sutra neću biti u Sarajevu, idem da radim.

Zbog toga se obratite jacky-u.

Link profila :

http://www.gamers.ba/profil/jacky

Mislim da nije loša ova ideja, i da će upotpuniti druženje.

Hajde sad dajte svoje ideje, prijedloge, kritike.

I ako može u zanimljive do sutra navečer. Hvala.
Samo da se ovom prilikom zahvalim jacky-u jer mi nije rekao da trebam ponijeti ličnu za biciklo, i što dva puta idem : Hrasno - Ilidža po ovom paklu. Volim te brate. <3
Kako ne kontate :

~ Ćevapi će se istopiti do gore , zato što vjerujem da će biti preko 20+ , još pedalanje itd ..
~ A i da ponesete taj mali frižider , tj. kako ćete ga nositi , do gore ..
~ Logičnije da svako ponese sendviče,vodu itd ... ili da idete na barice,čavljak itd ...

Al eto !

Nek vam je sa SREĆOM !
f1remaN je napisao/la:
Pametno! Al moramo smislit nesto da se to meso do gore ne istopi!
Cuj meso da se istopi AHAHAHHHHAHAHAHAHAHHA
Headmyster je napisao/la:
Cuj meso da se istopi AHAHAHHHHAHAHAHAHAHHA :D
Zajebavam se ba! HAHAHAHHA
njanja je napisao/la:
Samo da se ovom prilikom zahvalim jacky-u jer mi nije rekao da trebam ponijeti ličnu za biciklo, i što dva puta idem : Hrasno - Ilidža po ovom paklu. Volim te brate. <3
I drugi put brate <3
Je**m te u usta , valjda znas da treba lična kad se nešto iznajmljuje
Molim nekoga ko ide sutra, a da ima kući triješća, i dvije-tri cjepanice, nek ponese, trebat će. Ja sam bio zadužen za to, ali nažalost nisam išao na vikendicu. Halalite.
amsal1996 je napisao/la:
sve ok,nego nemojte kupovat u Daytonu ;) znam raje koja je tamo kupovala i kazu da svasta stavljaju u cevape i meso opcenito.
Ja vec 2 puta sam rostiljao i jeo cevape iz daytona i nista nije bilo? I to ovog mjeseca sad
Taj rostilj za jednokratnu upotrebu je sranje!
Ja ga palio pola sata nije moglo da uhvati vatru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.