Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Coca Cola (BiH)

543 pregleda · 38 odgovora · otvorena 13.06.2011. u 23:31

Znam da je tema niđe veze. Ali eto zanima me nesto. U zadnje vrijeme ova Coca Cola kod nas u drzavi je sve osim Coca Cole. Prvo sto sode nema ni blizu kako je bilo, onda uvijek kad uzmem izlapi na pola, i jos je postala kisela. I skoro kad sam bio u Beogradu, vidim normalna Cola, vratim se ovamo isti k****, gdje god da uzmem. Pepsi je sad 100x bolji od Cole kod nas, i ne kazem samo ja.

Eto sad bi ja pitao ako ima nekog ovdje iz Hadzica (gdje se inace puni Cola kod nas) je l' zna nesto o ovome, mozda pisaju oni radnici tamo u nju -.-

Jos jednom, izvinite za nidjevezluk, morao sam iznijeti ovo xD
razlike u hercegovini nisam primjetio. . . pijem samo 0.25 . . . a ona 0.5L je smeće . . . . ali schweppes tangerine FTW ♥
Samo bi volio probati Coca Colu u Americi i da osjetim tu razliku. Jer ipak njih kopiramo i možda naši ne znaju ni napuniti da valja... to bi isto bilo da u Čikago kopiraju Željine ćevape. A i ja sam osjetio razliku o Coli isto ko da mi se komarac posro u nju.
Nek' meni Karlovačko odgovara a bez kole se može :D
Ne pijem te praškove od tečnosti...
Dobro je imam istomisljenike, nisam poludio.

Evo sad pijem Colu, i uz svaki gutljaj vidim da nije to to
Nista, pepsi je trenutno dosta bolji, jest da nije zdravo ni jedno ni drugo.
Ma nama sve najgore šalju .

Samo fali da se poseru u flaše i pošalju nama .

Primjetio sam Cola nije više kao prije dosta je drukčija i bezveze je . Zato sam kreno pit ove multivitamine i ta voćna sranja .
Vecina proizvoda sa Zapada, nije ista kao sto je tamo.. Ako niste znali, skoro svi proizvodaci imaju posebne proizvodne linije za istocnu evropu, tako da nam uvaljuju smece koje tamo ne mogu prodati.. Pocev od Coca Cole, cokolada, odjece, pa cak i deterdzenata

Koliko znam, Pepsi je u velikom dijelu svijeta bolji od Coca Cole
Svako ko je rekao nešto protiv kole na ovoj temi bit će mrtav u sljedećih 24h
Ne pijem coca colu gotovo nikako u zadnje vrijeme ...

SPRITE <3
Jaraneee mojj pijii samo iz staklaaa i iz limenkee ;)) !!

A ja kad sam bio u travnikuu jarane moj dali mi kolu sa vodom :( pa gdje too imaa ?? :*
@Kaisera meni je Cockta zakon,bolja od kole puno.Jeste da inace izbjegavam gazirana pica i kafe,ali kad narucim onda uvijek je to cockta,nikad kola iz vise razloga.

Ali naravno,ukusi su drugaciji.Sto se same teme tice,prvi put cujem za to da je ukus drugaciji i interesantno mi je to,jer ne bi smjelo da dodje do toga,treba sve raditi po jednom receptu u svakoj drzavi....
Ljudi oni na nama testiraju te njihove proizvode boga pitaj sta stave,mi smo im pokusni kunici ali sta ces nece x zraka kroz bosnjaka i tako to...

A sto se tice kvaliteta,naravno da je losiji u Bosni nego u drugim zemljama zapada,a inace ne pijem gazirano nikad stetno je za zdravlje pa tako da me briga za to...
Nema soka koji moze potuci cjedjenu narandzu.
Ako vec trosite, trosite na sta valja...

Archie za predsjednika

Ma ljudi pijte koktu ... pice je iz Slovenije, blize ne moze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.