Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

K1NAA

1.970 pregleda · 124 odgovora · otvorena 06.06.2011. u 22:17

Svako dobro Bosno i Hercegovino .

~ Bliži se kraj još jedne školske godine.Napokon malo odmora.

E sad me zanima vaš uspijeh u školi tj. prosjek.

Želim da odgovorite na ova pitanja ( uzet ću sebe za primjer ) :

• Škola : Prometna 2. razred
• Prosjek : 3.8
• Zadovoljni : Veoma,rijetko sam kad učio,izvlačio se na pamćenje i govornu manu ( mucanje ) xD

Oni koji nisu prošli zanemarite prosjek.

Tema CS / nema potrebe za kantiranjem /

• Škola : JU Ekonomska 4. razred
• Prosjek : 4.8
• Zadovoljni : naravno da ne! 2 cetvorke imam -.-
• Škola : Gimnazija, 1 razred
• Prosjek : 5.0
• Zadovoljni : Mnogo sam zadovoljan, valjda zato sto sam presao godinu bez mnogo ucenja ali ipak znao dovoljno =)
Škola : Masinski tehnicar za kompjutersko crtanje
• Prosjek : 4,4
• Zadovoljni : ne
• Škola : Elektrotehnička, tehničar za računalstvo
• Prosjek : 3.5-4.0
• Zadovoljni : jok, mog'o sam bolje nego ja glupan nisam knjige vidio ove godine. J**i ga xD
• Škola : Masinski tehnicar - konstruktor na racunaru
• Zadovoljni : Pa jesam , nisam toliko ucio ono na casu zapamtis dosta stvari kuci samo procitas jednom dva put' i to je to
Svoj prosjek neznam,a pravo da vam kazem i ne interesuje me vazno je da se proslo
Završio šesti, kupio knjige od osmog jer su me pohvalili da sam pametno dete i da preskočim sedmi.

Prosjek: 1.4 ( rekli su na vijeću da će me pustit, nema smisla 3x da ponavljam )

Zadovoljan: A brate ako prođem.
• Škola : Srednja ekonomska
• Prosjek : 4.0
• Zadovoljni : itekako :D
saobracajni fakultet 1 godina,nije jos gotovo pa cemo vidjet,ovih dana imam ispite al nista ne ucim sto znaci najebao sam
• Škola : Elektrotehnicka skola, Sarajevo
• Prosjek : 4.75
• Zadovoljni : Ne ucim puno, ugl. znam slusajuci predavanja sa casova. Prosjek moze biti bolji, ali se ne opterecujem i ne trudim da bi bio 5.0 ...
Prosho sa 4 prosjek 3,7 odlicno uzimajuci u obzir da sam na polugodistu pao iz 3 predmeta
Pise se uspjehom. Vidi se koliko si naucio u toj skoli.

edit: btw what the .. ? Sve neki odlicni ucenici na temi, ja kad sam isao Masinsku Tehnicku za 4 godine niko nije imao prosjek 5,0. Nemojte se provaljivat molim vas, nego sutra svi fino skenirajte te vase knjizice, ko bude imao 5,0 u srednjoj prosjek ja mu dajem 50 bodova.

Laku noc.
• Škola : Osmi razred
• Prosjek : 4,92
• Zadovoljni : Ne bas. Ima i toga da nisam toliko ucio al' mogli su mi dat' iz Bosanskog jezika 5 da bude 5,0
• Škola : Mašinski tehničar za kompjutersko projektovanje 3 godina
• Prosjek : Čekam avgust (jedan se profesor nadrko na mene, šalje me na popravni već od prvog razreda)
• Zadovoljni : ne
• Škola : Osnovna 7 razred
• Zadovoljni:Normalno...
• Škola : 1. razred, JU Gimnazija "Vaso Pelagić" Brčko
• Prosjek : 3,9
• Zadovoljni : Naravno da sam zadovoljan. Citavu godinu radim u pohotoshopu, igram kantera, surfam po netu... Nikad nisam ucio... Ali da sam makar malo ucio, bilo bi bolje
• Škola : Osnovna, 7. razred .
• Zadovoljni : Naravno da sam zadovoljan, učio sam redovno, nisam izostajao s nastave, pratio na času i to je sve rezultiralo odličnim uspjehom. Iako je prosjek na maksimumu, smatram da uvijek može bolje pa ću se stoga i dalje nastaviti truditi u 8. razredu (a to preporučujem i ostalima koji misle na sebe i svoju budućnost).
Škola : Osnovna
• Prosjek : 3.46 je**m ti .... neda niko boda
• Zadovoljni : Zadovoljan nisam 3 u osnovnoj :S

svi nesto odlicni hahhahaha
ko da knjuzicu s slikom prosjekao 4.6 pa vise u srednom 50 boba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.