Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

K1NAA

1.970 pregleda · 124 odgovora · otvorena 06.06.2011. u 22:17

Svako dobro Bosno i Hercegovino .

~ Bliži se kraj još jedne školske godine.Napokon malo odmora.

E sad me zanima vaš uspijeh u školi tj. prosjek.

Želim da odgovorite na ova pitanja ( uzet ću sebe za primjer ) :

• Škola : Prometna 2. razred
• Prosjek : 3.8
• Zadovoljni : Veoma,rijetko sam kad učio,izvlačio se na pamćenje i govornu manu ( mucanje ) xD

Oni koji nisu prošli zanemarite prosjek.

Tema CS / nema potrebe za kantiranjem /

• Škola : 8. razred Osnovna
• Prosjek : 5.0
• Zadovoljni : Ma zadovoljan sam,samo sto sam sada ljut jer moram uciti geografiju,samo mi ona jos fali da budem ucenik generacije,fuj

Post dobio aplauz od KilluminAti

• Škola : gimnazija 2. razred
• Zadovoljni : s obzirom da bukvalno knjige nisam uzeo u ruke citavu godinu, nije lose :p znaci maksimalno je bilo neki dan 20 minuta, licni rekord
3.7 prosjek  meni dosta, ne ucim nikad , niti cu  .

GIMNAZIJA , 2 razred

Osnovna je Pussy Smoke za srednju 
• Škola : Elektrotehnička 2. razred
• Prosjek : Pao iz Matematike
• Zadovoljni : Nisam.
Razred: zavrsio Saobracajnu
Prosjek:3,2 dosta bgmi
Zadovoljni: ne znam dok zavrsni ne odbranim ;:$
4.7

- hemija

- matematika

- fizika

cetvorke :]

U proslim razredima na polugodistima me matematika zezala cetvorke i sad 4,4,3 fiz,hem,mat :/ ; al sam popravio mat,

Takodje muzicka 5,4,3=4 prosao zadovoljan juce polagao zavrsio

^^

Znaci skola 4.7 muzicka 4.0 to mi je cilj bio eto'
• Škola : PLINAC 2 godina
• Prosjek : 1.0
• Zadovoljni : naravno padam iz 4

Post dobio aplauz od reLo

cntr je napisao/la:
• Zadovoljni : s obzirom da bukvalno knjige nisam uzeo u ruke citavu godinu, nije lose :p znaci maksimalno je bilo neki dan 20 minuta, licni rekord
Koja si srednja ?

Ja zavrsio osnovnu tj osmi razred prosjek 4.76 sad ocu da upisem I gimnaziju pa ima li ko od tamo da mi kaze kako je kaki su nastavinici i to
• Škola : Elektrotehnicka maturirao
• Prosjek : 2.8
• Zadovoljni : Ma nisam bio u skoli nikad a zavrsio sam je, ev danas sam bio na odbrani maturskoj 4 dobio ma mjera
cntr je napisao/la:
POTPUNO ista stvar

Osim sto mi je prosjek 4.1
Skola : Elektrotehnicka

Prosjek : 3.5

Nisam zadovoljan jer jednostavno znam da mogu bolje, a ne da mi se 
Skola: 6. razred osnovna
Prosjek: 4.5 (mada imam sanse popravit matematiku xD)
Zadovoljni: Jesam zadovoljan sam,mada sam malo ljut i tuzan radi matematike,danas dobio jedva 2 iz geometrije xD
Ali imam sanse u srijedu popravit je,zasad je 3,ako u srijedu popravim onda je 4 :P
Ebu_ je napisao/la:
• Prosjek : Pao iz Matematike
• Prosjek : 3,45

jesi uspjeo proci osnove el tehnike xD
• Škola : Gimnazija III razred
• Prosjek : 4.9
• Zadovoljni: Pa eto da sam se potrudio moglo je biti i 5.0 al eto ni ovo nije lose. )
• Škola : Ugost.Tur. Srednja Skola
• Prosjek : 2,7
• Zadovoljni : Ne
Sleepyxx je napisao/la:
• Prosjek : 3,45

jesi uspjeo proci osnove el tehnike xD
Ma nije to problem, danas odgovarao "Popravak faktora snage ", sutra moram elektroniku... Kako je tamo ?
dYi je napisao/la:
Koja si srednja ?

Ja zavrsio osnovnu tj osmi razred prosjek 4.76 sad ocu da upisem I gimnaziju pa ima li ko od tamo da mi kaze kako je kaki su nastavinici i to
- Imaš li ikakvih uspjeha na takmičenjima ?
U osnovnoj bio odlican stalno(oko 4.5 pa do 4.7 kako kad), dosao u srednju(elektrotehnicka,4.godine, Zeljeznicki Skolski Centar-tzv.ZIS! ) prosao 3.8, kasnije prestao da ucim, pucao mi qrac za skolom i sad cu proci negdje oko 3.2 pojma neam...

A mogao sam izvuci 3.5 ali jbg, npr. trebam dobiti 3 iz zavrsnog da bi mi bilo 3 ja jedva 2 izvucem(strebanje u tramvaju xD) nisam dotakao knjige kuci, znaci u autobusu i tramvaju procitam 2 puta i kraj....

Necu pasti to je bitno......

A sad kad je dosao kraj godine krivo mi sto nisam prosao malo bolje, al' jbg, bice bolje valjda u 2.razredu.

A kad se samo sjetim kad mi je razredna govorila na podjeli knjizica u 1.polugodistu, kaze ona meni popravi ove predmete sto se treba uciti, bosanski, hemiju i historiju, matematika malo falilo da bude 4 kaze popravi i to i naguracemo mo nekako tu peticu 

A sad 3.2 prosjek :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.