Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zalba na Admina

626 pregleda · 34 odgovora · otvorena 05.06.2011. u 16:23

SS1 :

SS2 :

Puca u mene dok igramo , i jednom sam se slucajno okrenuo zato sto mi je skinuo 90 hp-a bezze zato sto mu se ne svidja kako igram ( trebam igrat po njegovom samo ) , i slucajno sam ga dgl-om u glavu
Ae , sledeca runda , on mene kill , mada me je i prvi put zamalo kill bezze , da nisam reagovao , ubio bi me i tada dzabe ...
druga runda ide , on opet team kill , ae reko vraca mi cojk zato sto sam i ja njega ( mada je on mene prvi :S ) ...
ae reko sad smo 1 - 1 .. kad treca runda , lik opet m4a1 , i opet team kill...
napisem mu
"koji q .... sad radis " kad samo Kicked and banned ...
prilozit cu i demo ako treba da vidite da je on sve zapoceo ...

Kakvim samo glupanima dajete admina , to je nevjerovatno
Da te pitam od kad je njanja admin ?

Ti trebas da dignes protiv spectruma temu jer je on vodio taj mix i da se vidi sta je tacno bilo jer je on tu admin bio,a njanja nije admin koliko sam ja upucen.
je napisao/la:
Slucajno dglom u glavu?
A hoce to njanja tako..
Ma neki napaljeni djecacic izgleda
prije toga je nekom opsovo allaha , imam na demo-u
Prvo ti otiđi sa botovima nakucaj 200 sati, pa onda DM-a još 200 sati, pa se onda add-aj na mix. Ako svi igramo fino i složno, ti se praviš debil, i glupiraš se, svi fino igramo, taktike, ti se glupiraš, ne znaš hodat, svi smeće, ti ideš spustove, boli tebe ku**c šta ko priča, plus nemaš mikrofon.

Sve u svemu, neću da mi jedan idol poput tebe je**t živce, sa svojim idiotizmom, i glupiranjem po serveru.

Pozdrav, i ne citiraj me.
je napisao/la:
Slucajno dglom u glavu?
A hoce to njanja tako.. :)
elio , to je slucajno , hahah cuj dgl u glavu , poz od korde ♥
dYi je napisao/la:
Da te pitam od kad je njanja admin ?

Ti trebas da dignes protiv spectruma temu jer je on vodio taj mix i da se vidi sta je tacno bilo jer je on tu admin bio,a njanja nije admin koliko sam ja upucen.
http://www.gamers.ba/profil/njanja/

Po započetim temama izgleda jeste.
risk je napisao/la:
http://www.gamers.ba/profil/njanja/

Po započetim temama izgleda jeste.
Nekad bilo, sad se spominjalo.

Nisam admin, ali često igram, tako da nekad neki admin dostigne limit od 3 teme, pa dignem temu za njega.
njanja je napisao/la:
Prvo ti otiđi sa botovima nakucaj 200 sati, pa onda DM-a još 200 sati, pa se onda add-aj na mix. Ako svi igramo fino i složno, ti se praviš debil, i glupiraš se, svi fino igramo, taktike, ti se glupiraš, ne znaš hodat, svi smeće, ti ideš spustove, boli tebe ku**c šta ko priča, plus nemaš mikrofon.

Sve u svemu, neću da mi jedan idol poput tebe je**t živce, sa svojim idiotizmom, i glupiranjem po serveru.

Slusaj me neandertalac jedan .. Imam vise iskustva od tebe ... Ko je tebi dao status Team Lidera , pa da ti svakome govoris gdje ce ici i sta ce raditi ... Svi idete na jednu stranu , naravno vas cetvorica i normalno da jedan treba i na drugu da ide ...
Kako si samo nevjerovatno glup ... I btw , imam mic , stisao sam team speak da te ne bi slusao , i bmk , a to sto si drugome psovao allaha , kako se na to mislis izvuci ?
Eto vi ste se nauceni rodili.
MarioMaxy je napisao/la:
Slusaj me neandertalac jedan .. Imam vise iskustva od tebe ... Ko je tebi dao status Team Lidera , pa da ti svakome govoris gdje ce ici i sta ce raditi ... Svi idete na jednu stranu , naravno vas cetvorica i normalno da jedan treba i na drugu da ide ...
Kako si samo nevjerovatno glup ... I btw , imam mic , stisao sam team speak da te ne bi slusao , i bmk , a to sto si drugome psovao allaha , kako se na to mislis izvuci ?
HAHAHAHAHAHA, imaš, kako nemaš, pokazao si svoj skill..

Status team lidera, hmm, koliko se sjećam, svi su rekli njanja vodi ti.

Svi idemo na jednu, i normalno je da jedam treba i na drugu da ide ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Aha, znači imaš mikrofon, ali nisi pričao, i stišao si TS? Može momku aplauz, molim vas.

Jesam, psovao sam, ne vjerujem u to, i to je moja stvar.

I opet dokazuješ svoju inteligenciju, jer sam ti fino rekao, da me ne citiraš.
@njanja
evo sad te ne citiram , vec samo da ti nesto kazem ....
Da ides u tri pi**e materine

EDIT : i btw , naravno da cu sada dobit ban , i nek cu , nije mi zao ...ti ces se naravno izvuci kao i svaki put .. i btw ; i onaj tvoj "frend" pomocu kojeg si se izvukao na prvi teamkill, nek se j**e i on
- Svaki igrač koji igra ima pravo da čuva sajt koji hoće ili da ide na određenu stranu ! Ukoliko vama to smeta morate preći preko toga što znači nema pucanja na tu osobu, nema vrijeđanja itd.

Što znači njanja da nisi u pravu ni 1%.
njanja je napisao/la:

A moze se igrat ako nemas MIC .... :S

Daj da uletimo negdje
Obicno se ne javljam na ovakve teme, ali posto trenutno imam slobodnog vremena zelim da podjelim svoje misljenje s vama.

Ako se pridrzavamo pravila mixa, ovom momku je ucinjena nepravda. Takodjer ako kazete da njanja nije admin, onda i admin koji ga je banovao treba biti sankcionisan.

Previse je ovakvih primjera i u pravom zivotu gdje glavonje vrse nepravdu nad obicnim svijetom, tako da makar ovdje treba neko ko ce dijeliti pravdu.

Pozdrav : )
aPERFECTCIRCLE je napisao/la:
- Svaki igrač koji igra ima pravo da čuva sajt koji hoće ili da ide na određenu stranu ! Ukoliko vama to smeta morate preći preko toga što znači nema pucanja na tu osobu, nema vrijeđanja itd.

- Slažem se sa tobom. Ukoliko dečko nema mikrofon nema veze. U pravilima piše da je TS obavezan, ali mikrofon nije.

Dalje,

Ako on ne želi da sluša vas to je njegova stvar. Naučite razliku između Mixa i ClanWara.

Ako nije htio da sluša nemaš pravo da ga ubijaš.

Ne vjeruješ u boga? Pa nije to razlog da ga psuješ. Daješ loš dojam igračima.

Post dobio aplauz od kamber90

njanja je napisao/la:
Molio bih da ga neko ban, jer ne želim da gledam ovaj primitivizam :

http://pokit.etf.ba/get/?ad377547dd068ba31afa19ef414d9107.jpg

Hvala.
Brate ako ce on biti banovan zbog toga, onda ces i ti bit banovan zbog posavanja Allaha.. Ako ne vjerujes u njega, nemas pravo psovat, neko drugi vjeruje.. Postoji pravilo za to..

Takodje mislim da ima pravilo da svaki igrac ima pravo da ide na koju on hoce stranu.. jbg, takva su pravila...

Vecina ih sto igraju gba mix ima 66k ID manje od 50 postova i igraju. Zato mi se i ne igra ovaj je***i gba mix.. + ih pola nema mic..
Ma to je nepravda sto posto. Posavjetuj se sa nekim iskusnijim koje koreka dalje trebas napraviti u vezi ovoga problema.

Jel gore psovat allaha ili Tri pi**e materine ?
aPERFECTCIRCLE je napisao/la:

Brate 100 puta su mi familiju mrtvu psovali djecaci od 97 godista zboh toga ja odem ono govori ne tu ja cu ovo ono

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.