Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ban gamers.ba ts3

196 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.06.2011. u 22:06

e molim vas da li je ovo normalno banovo me lik ALIENZ koji je bio citavo vrijeme mutan,mi se zajebavali beze ovo ono kad meni najedno

<22:03:56> You were banned for 1 hour from the server by &#8206;"&#8206;&#8234;AlienzZ&#8206;&#8236;&#8206;&#8206;"&#8206; (moris, kaze seksanna)

Molio bi da se vidi reason

PA NEKA MI NEKO KAZE KO JE DAO OVE ADMINE NA OVOM TS OVIM LIKOVIMA ??

STVARNO OVO NIJE NORMALNO
Nek te je i obrazloženje ti nije potrebno. Imaš sreće što nea administracije na portalu atm.
ovaj brat se zali na sve :S
lAmer je napisao/la:
ovaj brat se zali na sve :S
e qme stvarno nista ama bass nista nisam uradio svi se zajebavali u vezi na'vi-a a alienz bio mutan kad na jednom ban....iziritiro me samo reason reko seksana :D

da sam nesto reko pa ajd ali bez razloga necu sutiti
A jesi primjetio da jedini ti dobijas ban i da se jedini zalis? Sigurno je problem u adminima, nisi se zapitao da si ti mozda problem.
squar1 je napisao/la:
e qme stvarno nista ama bass nista nisam uradio svi se zajebavali u vezi na'vi-a a alienz bio mutan kad na jednom ban....iziritiro me samo reason reko seksana

da sam nesto reko pa ajd ali bez razloga necu sutiti
Svi smo se složili da nas iritira tvoj tanki glasić i ćao. :$
Seksanna je napisao/la:
Svi smo se složili da nas iritira tvoj tanki glasić i ćao. :$
pa jel te stid cuj iritiro te glas i to razlog za ban j**o te ...........
Brate 2x sam ti ja postavljao "nepozvan" vlex kad je krenuo reko je da banujemo koga hoćemo ko smara , jesil se zapitao da to nije problem?

Post dobio aplauz od vLexinho

squar1 je napisao/la:
pa jel te stid cuj iritiro te glas i to razlog za ban j**o te ...........
Čovječe jel shvaćaš da se nisi gasio? Ko god šta kaže ti ga pokušavaš sjebat' na neki način, pusti ljude da malo odmore od tebe, već su te jednom banovali, ovako će te samo i sa foruma banovat' jer spamaš. I mene su banali kad sam smaro.
picharz0r je napisao/la:
Brate 2x sam ti ja postavljao "nepozvan" vlex kad je krenuo reko je da banujemo koga hoćemo ko smara , jesil se zapitao da to nije problem?
Potvrdjujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.