Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ts3 problem

120 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.06.2011. u 20:52

zz
znaci nisam 1 mj ulazio na ts3,a u tom periodu sam i format komp te update ts3.problem se pojavio kad sam zelio da pricam sa drugom ali iako sam pritiskao tipku moj drug nije cuo sta pricam,takoder i on je tek bio instal ts3 (msm update) i ja ga nis nisam cuo :S . ulazio sam i na dr srv jer sam mislio da je do srv ali isto.btw kad odem u postavke i kad testiram mic nis se ne cuje :S
Dali imas mozda Neku drugu zvucnu osim te tvoje npr : Steelseries Sound Card?
Techeran je napisao/la:
Neradi ti mic.
ma trebo bi radit jer nije moguce da kod nas 3 ne radi mic ? :S
Da ti nije na PushToTalk.Otidji na opcije i to napravis.

Ako nije , onda vidi jel fino mic ukopcan u comp.
reoN1 je napisao/la:
Dali imas mozda Neku drugu zvucnu osim te tvoje npr : Steelseries Sound Card?
ne shvatam zasto je do zvucne jer sve cujem samo mic ne radi ni kod mene a i kod mnogih drugi jer su mi mnogi pricali da imaju isti problem
btw. juce kad sam igrao cw usao sam na ts oni su pricali i ja sam ih cuo ali ja nisam mogo ? :S
Imas tamo da nastimas kad ga instaliras vidi jesi nastimo da pricas na tu tipku ...
hujkke je napisao/la:
Imas tamo da nastimas kad ga instaliras vidi jesi nastimo da pricas na tu tipku ...
nastimano push to talk nije do tog :r
Winergy je napisao/la:
ne shvatam zasto je do zvucne jer sve cujem samo mic ne radi ni kod mene a i kod mnogih drugi jer su mi mnogi pricali da imaju isti problem
btw. juce kad sam igrao cw usao sam na ts oni su pricali i ja sam ih cuo ali ja nisam mogo ? :S
Ako već imaš 2 zvučne, možda su različite postavke. Provjeri to ako je, ako nije, posudi ili kupi drugi mic pa probaj. Ili možda nisi u opcijama zvučne karte podesio i pojačao sve kako treba. Ili ako si uključio mic u prednji dio kompa, možda ti ne radi (kao meni), probaj nazad uključiti ako već nisi...
Nadam se da sam pomogao

EDIT: Pokušaj nazvati preko Skypea ili MSNa nekoga, tako možeš najlakše provjeriti stanje mikrofona

Post dobio aplauz od vLexinho

ZES je napisao/la:
Ako već imaš 2 zvučne, možda su različite postavke. Provjeri to ako je, ako nije, posudi ili kupi drugi mic pa probaj. Ili možda nisi u opcijama zvučne karte podesio i pojačao sve kako treba. Ili ako si uključio mic u prednji dio kompa, možda ti ne radi (kao meni), probaj nazad uključiti ako već nisi...
Nadam se da sam pomogao :)

EDIT: Pokušaj nazvati preko Skypea ili MSNa nekoga, tako možeš najlakše provjeriti stanje mikrofona :)
pomogo
ty ♥ :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.