Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Pjevanje 2k11

735 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.08.2011. u 17:24

Imao sam zelju da se ponovno organizuje Gamers.ba pjevanje, iz toga razloga sam kontaktirao ReaveNz-a i Vlexinha, koji mi je prepustio organizaciju istog. Vecinski dio organizacije cu ja preuzeti na sebe, naravno, pomagat ce ReaveNz, ali posto ima previse obaveza oko Gamers.ba CS kladionice, necu ga puno smarati.

Kontest ce se odrzati u vise faza. Prvo idu prijave koje ce se odrzati predstojeci vikend, tacnije u nedjelju. Nakon prijava, ja i ostatak administracije cemo izabrati najboljih sesnaest (ukoliko bude toliko prijavljenih) koji prolaze u sljedecu rundu. Nakon sesnaestine-finala, ide osmina-finala, cetvrtina-finala, polu-finale i konacno finale. Tako da ce kontest trajati svega sest tjedana/sedmica. Poslje odabira najboljih sesnaest, publika ima pravo glasanja koja ce takodjer svake sedmice odluciti tko ostaje, a tko ispada.

Pjevanje ce se odrzati na Gamers.ba TeamSpeak 3 serveru. Na prijavama ce samo biti ziri (administracija samnom), te prijavljena osoba. Nakon prijava, pjevat ce se "ispred" publike, sto znaci da svi mogu uci na server te slusati. Sve sto je potrebno da bi sudjelovali jest Mikrofon i TeamSpeak.

Klipovi ce se postavljati na youtube svake sedmice, i biti ce te blagovremeno obavijesteni na forumu o mogucim izmjenama ukoliko ih bude bilo.

Prijave traju do 20.08.2011, mozete ih potpisati ovdje ili meni na pm, sljedecim formularom:
- Ime i Prezime:
- Nick:
- Godiste:

Sto se tice nagrada, ja od sebe dajem pet premiuma. ReaveNz je takodjer rekao da ce malu svotu bodova predati pobjedniku. Svi zainteresovani donatori neka se obrate meni. Naravno ako nitko nebude doprinio nagradi, ja cu pokusati barem jos malo da je povisim.

Sve prijedloga, kritike, pohvale pisite meni na pm ili gb. Svaki post ciji bude sadrzavio slicne "karaktere" biti ce osamaren!

Ukoliko sam nesto zaboravio, editovati cu temu. Nezamjerite!
- Ime i Prezime: Marko Kordic
- Nick: Kordinho
- Godiste: 1995

GAMERS.ba Trazi zvjezdu

bolje to ime :D
- Ime i Prezime: Imer Mehanović
- Nick: Imer
- Godiste: 1994
Ime i prezime: Stefan Milicic
Nick: Steff
Godiste: 1996

:palacgore: za ideju !

Samo ako mogne kako da ispadne, naravno ako ovo sve uspije ( navijam da uspjedne ) da pjevam u nedelju ili poslije, posto sam na moru a zelim da ucestvujem ! x)
- Ime i Prezime: *Armin Rizvic
- Nick: *lAmer
- Godiste: *93
- Ime i Prezime: Kenan Daut
- Nick: BettanY
- Godiste: 1996

Kolko cekam na ovaj trenutak Gl ° HF svim clanovima
- Ime i Prezime: Zlatan Fazlic
- Nick: VEX
- Godiste: 1992
- Ime i Prezime: Harun Fazlić
- Nick: NIJE_BITNO
- Godiste: 93

Mehida Daut ♥
- Ime i Prezime: Ademir Omercehajic
- Nick: SaltCityBoy
- Godiste: 1993
- Ime i Prezime: Ajdin Kopić
- Nick: Freaker
- Godiste: 1995
Kaman'
- Ime i Prezime: Andrea Kljaić
- Nick: dea ; ♥ iST
- Godiste: 93

Aj' nagovorim još i Ivanu I ovaj.. Al idući tjedan idem na maturalac :\ Morat ćemo nešto iskemijati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.