Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SS Ikari vs Roccat Kone[+] vs SS Xai

246 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.05.2011. u 21:57

Dobra vam vecer :)
Recite koji je po vama najbolji mis od ova tri i ZASTO !?

takodjer kad odaberete mis stavite + podloga(koja najbolje lezi uz taj mis)

imam neke dileme oko izbora misa :) bio sam blizu da kupim Xai(ali cuo da ima neke probleme sa lijevim klikom,pa sad ne znam)
mislim da cete mi pomoci u ovoj temi :)

PS..volio bih da ne vidjam postove tipa "roccat kone[+] ili bilo koji drugi mis da navedete samo" ,zamolio bih da napisete "ss xai,zato jer je...i malo da obrazlozite zasto ste njega izabrali,a ne druge :)

Hvala vam unaprijed

PS.2 : Molim vas da ne brisete temu,STVARNO MI JE HITNO...nek mi ljudi pomognu oko izbora misa,sinoc sam digao temu i nakon 20-tak minuta neko je obrisao bez ikakvog razloga...ako tema nije podignuta na lijep nacin i nije na pravom mjestu,neka admin/mod posalje mi PM i kaze "to se ne smije kacit na g.ba itd...a ne samo dodjem i vidim obrisana tema
ss ikari plus fnatic podloga

po meni idealno rijesenje, jer je ikari lagano fino pristaje uz ovu glatku podlogu.Ne znam idi kod nekoga probaj jbg
steelseries Ikari Laser + steelseries QcK Heavy il / ss NP+ (zavisi hoces glatku/hrapavu podlogu)
Pa jesil' toliko retardiran da ne znaš miš odabrati 100000000000 review-a po netu ...

Post dobio šamar od miire

Logitech MX518 + steelseries QcK Heavy (GLATKA)

Tako je kod mene i meni je najbolje
cheNga je napisao/la:
Pa jesil' toliko retardiran da ne znaš miš odabrati ??? 100000000000 review-a po netu ...
a maloumnice lik pita koji je bolji miš da se ne pokaje kad kupi .

kako mori brat svaka druga tema mu je uvezi misa, qme odes u radnju probas uzmes u ruku koji ti odgovara kupis ja ne znam gdje tu problem a ne smaras i nas a znas da ce se javit svako ko ima jedan od ova dva misa i reci za svog

tayson je napisao/la:
kako mori brat svaka druga tema mu je uvezi misa, qme odes u radnju probas uzmes u ruku koji ti odgovara kupis ja ne znam gdje tu problem a ne smaras i nas a znas da ce se javit svako ko ima jedan od ova dva misa i reci za svog
ovo mi je druga tema ;) tako da...i jos nesto..prva mi je obrisana(razlog ne znam)

necu da se svadjam i prepirem sa tobom,ako imas sta pametno reci,reci slobodno.mozes takodjer i da ne otvaras ovu temu vise,poz
jesi ti glup? odi na svoj profil idi napisane teme :(

Ovako, ako zelite momku pomoci, pomozite mu da odabere mis, ne da mu pametujete po temi dal' on smara ili ne.

- ako ti se ne svidja tema, brate preskoci je i bye.
Što se mene tiče idealna kombinacija po mojem skromnom mišljenju bi bila :

Logitech MX 518

Steelseries qck heavy

Sad, zavisi koji tebi miš više leži, MX je za one sa krupnijim i većim rukama, pa ti uglavnom isprobaj, jer tako ćeš najlakše naći odgovarajući miš.

Možeš ti uzeti MX, koji je fantastičan, ili neki SS Ikari, al' ako tebi ne odgovara, onda ti džaba sve, jer je bitno da ti se ruka fino privikne na taj miš ...

GL u odabiru

EDIT :

Od ovih miševa, koje si ti ponudio, ne znam zašto su toliko primamljivi miševi od SS, iako su oni lijepi, ovo ono, sve je to uredu, al' sam čuo da kod jednog od ova 2 miša koja si ti naveo, Ikari, i Xai, da kod jednog od ta 2 kabal brzo ode, pa se moraš mučiti mjenjat, i tako to...

Radije kupiš MX 518, i rahat si, a to koriste većina članova koliko sam uspio primjetiti ovog portala
miire je napisao/la:
Ovako, ako zelite momku pomoci, pomozite mu da odabere mis, ne da mu pametujete po temi dal' on smara ili ne.

- ako ti se ne svidja tema, brate preskoci je i bye.
+1

Tema : steelseries Ikari + steelseries qck heavy , razlog , imao priliku da igram na toj kombinaciji ,po meni strasna

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.