Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SS Ikari vs Razer Deathadder

172 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.05.2011. u 23:54

Danas posjetio plus computers na Skenderiji i reko da vidim kakvih miseva ima(posto ovo ljeto,poslije skole idem da kupim dosta opreme,za mene i brata),pa posto sam ja vec odlucio SS Xai,SS 9HD,SS 5H v2,a vecinski i za brata
Razer Deahadder,Razer goliathus speed Alpha i SS 4H :) i danas gledam tako te miseve,vidim nema obicni SS Xai(nadam se da ce doci do Juna xD ) ,dok sve ostalo ima...al vidio sam onaj mis SS Ikari i sad brat rece aj da vidimo dal je bolji Ikari ili Deathadder,jer cjena je tu u 10-20 KM sto nije problem ...
volio bih da mi kazu neki koji imaju neki od ova dva misa,da mi kazu zasto je bolji i koji bih Ikari uzeo optical ili laser(ja bih uzeo optical)
Ako bih odlucio uzet Ikari,koju podlogu da uzmem :) )
Ja nekako vise idem za Deathadder-a ali...kazu mnogi da je Ikari udoban za ruku i te stvari,ali isto tako cuo sam da je Deathadder takodjer udoban i da ima jedan od najboljih lasera na svijetu(ovaj infrared 3,5G senzor) i da je najbolji za FPS igre(sa Xai-em,koji je kazu neprikosnoven )
Zato sam odlucio vas pitat :)

Nemojte spamat
Admini,moderatori molim vas nemojte delete temu ili lock :) stvarno mi treba ovo da vidim.. :)
Steelseries ikari perfektan mis radi precizno o ugodzaju da ne pricam , ja bih njega preporucio

btw : laser ofc , kod lasera imas i onaj dole mali lcd preko njega mozes sve namjestat i ne moras instalirat drivere
brate, Ikari definitivno... Imo sam oba, i sa Ikariem sam bio prezadovoljan. Znaci mish savrseno pristaje uz ruku, jos ako uzmes laser na kojem mozes nastimati dpi kolko oces onda jos bolje Uglavnom mish je meni prejak, a sad kako bi tebi odgovaro ne znam. A sto se tice podloge uz njega, mozes neku SS Limited kao FNATIC ili MYM, svejedno a naravno mozes i QcK Heavy koja je jos i bolja od ove dvije.
ko ima deathaddera reci ce ti da je on bolji, ko ima ikari reci ce ti da je bolji..

deathadder je odlican, ne kazem da je bolji od ikaria jer ga nisam probao. meni je extra, sluzi me haman dvije godine. uz njeg ti id razer goliathus podloga =)

neces se pokajati ako ga uzmes :d
Ako zelis uzimati ikari onda definitivno uzmi qck heavy.
Ako zelis uzimati deathadder onda uzmi goliathus.
S obzirom da ti imas SteelSeries opremu,dobro bi bilo da brat ima Razer opremu,da se mjenjate i to
Po nekom obliku i specifikacijama,ikari je noviji mis,vjerovatno ima neku bolju "tehnologiju" dok je deathadder stariji,pouzdaniji mis
Nisam probao Ikari i ne znam kakav je al probao sam DA i stvarno mis sabija .

Po meni poslije mx518 DA je najjaci .
camelot1g je napisao/la:
Nisam probao Ikari i ne znam kakav je al probao sam DA i stvarno mis sabija .

Po meni poslije mx518 DA je najjaci .
mx518 je po meni truba mis...previse izreklamiran :) igrao sam dosta puta sa njim,nekako je ruzan i preglomazan :)

pa na to sam racunao,da ja imam SS opremu a on Razer xD al ne znam sad :D najvjerovatnije da cu uzet DA :) jer znam jos tri druga koji imaju DA i kazu da je mis perfektan :)

al ajde da vas jos poslusam :D
DA ofc, i to 3500dpi verziju, jer radi na 3.5G laser.
Razer DeathAdder 3500dpi nema mi drazeg misa.
Uzmi Ikari imam ja....malo reci jak....
Imam oba misa i oba su prejaka.

- posto sad igram na DeathAdderu, mislim da je malo bolji od Ikaria, ipak DA ima 3500 dpi - a i 3.5G Infra senzor.

Na tebi je, oba su misa predobra za gaming.
monacroNftw je napisao/la:
mx518 je po meni truba mis...previse izreklamiran :) igrao sam dosta puta sa njim,nekako je ruzan i preglomazan :)

pa na to sam racunao,da ja imam SS opremu a on Razer xD al ne znam sad :D najvjerovatnije da cu uzet DA :) jer znam jos tri druga koji imaju DA i kazu da je mis perfektan :)

al ajde da vas jos poslusam :D
ako ti je mx truba... .. :S

imam DA ... probo sam Ikari ... po meni DA bolji :)
Po meni je bolji Deathadder, jer nisam imao priliku igrati sa Ikariem. Uglavnom, koji god da uzmes mis izaberi podlogu od tog proizvodjaca.

- deathader - golitahus, ikari - qck :D

GL
Imao sam deathadder-a 3500dpi,i nije mi ništa posebno miš.

Tako da ti savjetujem ikari*-a =D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.