Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba druzenje [Tocak]

1.602 pregleda · 42 odgovora · otvorena 26.05.2011. u 02:32

Vozdra raja opet.

Posto sam vidio da ce nas biti poprilicno aBd, planirao sam da idemo u ovu nedelju. Plan je sledeci :

Nalazimo se u 9 h. na Vilsu ispred Trece gimnazije.
Polazak u 9 : 30h.
Idemo do Vraca a onda guramo bicikla do parka (ne znam kako se zove ) Onda pedalanje do Trebevica. Pravicemo onoliko pauza koliko nam bude potrebo cca 2-3. Gore kad dodjemo odmor jedan sahatak i posle se spustamo. Postoji opcija da se spustimo istim putem, na tranzit ili na Koziju cupriju. Sve cemo se dog medjusobno kad se popnemo. Takodjer postoji i varijanta spustanja niz bob stazu 

Svi oni koji idu obavezni su ponijeti : Rezervnu gumu (auto ventil), minimalno litar vode (napominjem da kad krenemo od Vraca pa sve dok se ne vratimo nemamo nigdje da naspemo vodu), neso lagano za pojesti.

Pozeljno je da se ponese kaciga (ko ima).
Ja cu ponijeti pumu (auto i francuski ventil ima na njoj tako da kad budete kupovali rezervnu gumu pazite da bude jedan od ova 2), alat za lanac, konnice i sve ostalo. Ukoliko jos neko ima pumpu nek' ponese za svaki slucaj.

Takodjer ako vam je prvi put da idete, bez 3 maje ne krecite !

Ukoliko mi jos sta naumpadne edit cu. Pitanja i sve ostalo, bujrum. Koliko nas ima ?

PS : Mala napomena, ja imam jos 2 kacige pored svoje... Ako je nekog strah ili bilo sta nek' me PM da mu ponesem.

Zasad idu :

nera_f
100kaaa
unreal
njanja
B4NN3D
KillaOR
F3aL
Lima
f1remaN
jacky
synL
unazZ
kloshar.
Nane (Peletov drug)
Hare (Peletov drug)

Samo ?

Postoji jos cca 5/6 momaka koji ce ici 90 po100, sve u svemu, odlicno !
Evo gledam ove klipove sa spuštanja, i imam je**n osjećaj da ću ja najebat'.
Isao sam i prosli i predprosli put na ove ture,ne vidim razlog da ne idem i ovaj : P

Prijava.
molotov_ je napisao/la:
Mogu li ja ikako zaikako doci tenkom?
Ne mozes, ali mozes biti banovan, ako ti je to neka sadisfakcija.
idemo ja i jaran 100%. nafuro sam se drama :D

Post dobio aplauz od KillaOR

njanja je napisao/la:
Evo gledam ove klipove sa spuštanja, i imam je**n osjećaj da ću ja najebat'.
njanjo, ja zivim u zgradi gdje je ciklo centar. Nera ti ja valjda rekao da su ti zavrsili bike, ti samo da dodjes po njega, nera i ja cemo biti subotu vece kod mene, pa ako si horan dodji nekad predvece (ponesi para da platis pive) da gledamo utakmicu.
jedva cekammm da hodam uz vraca ^_-
Svaka cast .. na organizaciji..
Ovako nesto se nece desiti u BL jos ihahajj..
nera pametnica ♥
100kaast1 je napisao/la:
njanjo, ja zivim u zgradi gdje je ciklo centar. Nera ti ja valjda rekao da su ti zavrsili bike, ti samo da dodjes po njega, nera i ja cemo biti subotu vece kod mene, pa ako si horan dodji nekad predvece (ponesi para da platis pive) da gledamo utakmicu.
jedva cekammm da hodam uz vraca ^_-
Ja došo u ciklocentar, kae 8 bajkova ste uzeli, je**m li vam Sad samo čekam Bogu, ako on nema moram ukrast od nekoga
jacky je napisao/la:
Ja došo u ciklocentar, kae 8 bajkova ste uzeli, je**m li vam Sad samo čekam Bogu, ako on nema moram ukrast od nekoga
hahahaha
kad si bio, hoces da ja sidjem sad da pitam opet ima li za nedelje ?
100kaa je napisao/la:
hahahaha
Problem je sto mi ne treba 1 nego 3, eventualno 2
100kaa je napisao/la:
hahahaha
Bili mi zajedno nema nista uzeli likovi (predstavili se da su sa Gamersa objasnili o cemu se radi). Otisli kod Slaviše nema ni on zvali ga likovi i rezervisali za Nedjelju. Koliko nas je to? HAHAHAHHA
firee je napisao/la:
Bili mi zajedno nema nista uzeli likovi (predstavili se da su sa Gamersa objasnili o cemu se radi). Otisli kod Slaviše nema ni on zvali ga likovi i rezervisali za Nedjelju. Koliko nas je to? HAHAHAHHA
HAHAHAHAHAAHAHAHA, sta je ovo, nestasica bicikala, organizovao G.ba turu Kako smo samo najjaci..

Pogledajte i u nekim drugim shopovima, mozda se moze iznajmiti.. Molite jarane, jaranice itd..
KillaOR je napisao/la:
HAHAHAHAHAAHAHAHA, sta je ovo, nestasica bicikala, organizovao G.ba turu Kako smo samo najjaci..

Pogledajte i u nekim drugim shopovima, mozda se moze iznajmiti.. Molite jarane, jaranice itd..
Budi pametan i rezervisi na vrijeme.... Budi Nera.

Ja rezevris`o klosharu i njanji

Napomena, svi koji nemate rezervne gume, kupite ih sutra jer u nedelju nista ne radi !
KillaOR je napisao/la:
HAHAHAHAHAAHAHAHA, sta je ovo, nestasica bicikala, organizovao G.ba turu :D Kako smo samo najjaci..

Pogledajte i u nekim drugim shopovima, mozda se moze iznajmiti.. Molite jarane, jaranice itd.. :D
Uvijek bili najaci! HAHAHHAHA Nigdje nema bicikla! Ma snaci cu se kako znam ne propustam druzenje u Nedjelju. Iduci put kad bude G.ba tura povecat ce broj bicikala! HAHAHA
firee je napisao/la:
Prvo moram da kazem da je ovaj dio KillaOR-ovog posta sve rekao:

"Joj sto ne mogu supljih, cuj dodjem ako budem imao vremena, dodjem ako mi nana ne ustane na lijevu nogu, dodjem ako proradi tramvaj sestica.. Dajte ne kenjajte, ako vam je cilj da nabijete post, onda uzas, otvorit cemo jednu temu, pa samo lupajte nebuloze..

Ako ja mogu doci, a sutradan mi je ispit i to vazan, onda moze svako ko ima biciklo i zelju.. Inace ne bih ni izlazio vani taj dan, ali mi je tako zao da propustim ovo, a na ispitu sta bude jbt ga Za ispit ima popravni, a za druzenje nema ! "

Ja idem 100 % . Evo za one koji nemaju bicikla:

http://www.ciklocentar.com/?jezik=bos&x=300

Na kraju sajta mozete vidjeti koja bicikla imaju. Isto tako mozete iznajmiti i opremu. Bicikla se iznajmljuju u Ciklocentru na Ilidzi.

Vidimo se!
Ljudi, zelim vam puno srece i lijepih momenata na tom izletu . Nera, licno mi ti odgovaras za tu djecu sto ih vodis na izlet, nemoj da se gube na toj planini.

off tema

@ Ako stojimo ispred Ciklo centra ledjima okrenuti prema istome, 2. ulaz zapadno 2. sprat, vrata smedje boje, na vratima pise "Vasiljević".
To su koordinate za centar svijeta .

Ovo je bilo za one koji ne znaju.

Pozdrav.
iNTIMA je napisao/la:
Ljudi, zelim vam puno srece i lijepih momenata na tom izletu . Nera, licno mi ti odgovaras za tu djecu sto ih vodis na izlet, nemoj da se gube na toj planini.

off tema

@ Ako stojimo ispred Ciklo centra ledjima okrenuti prema istome, 2. ulaz zapadno 2. sprat, vrata smedje boje, na vratima pise "Vasiljević".
To su koordinate za centar svijeta .

Ovo je bilo za one koji ne znaju.

Pozdrav.
Hvala rode na otkrivanju moje adrese, sad me mogu naci svi ovi sto sam scammo, prijetio i psovao online .

@ tema:
-evo gledam sad vrijeme za sutra i nije bas povoljno, tako su najavili i na dnevniku. Trebao bi se jos cuti sa Nerom, moj prijedlog je da ne iznajmljujete bikeove ako ce bit us?)ano vrijeme, da se nadjemo gdje smo i dogovorili, ko ima vec bike nek dodje bikeom, ko ne pjeske, pa da idemo na neku kafu ili nesto slicno.
Nemoj sad da seres xD dva dana trazim bike i jedva nadjem ovaj penzionerski
100kaa je napisao/la:
Hvala rode na otkrivanju moje adrese, sad me mogu naci svi ovi sto sam scammo, prijetio i psovao online :( .

@ tema:
-evo gledam sad vrijeme za sutra i nije bas povoljno, tako su najavili i na dnevniku. Trebao bi se jos cuti sa Nerom, moj prijedlog je da ne iznajmljujete bikeove ako ce bit us?)ano vrijeme, da se nadjemo gdje smo i dogovorili, ko ima vec bike nek dodje bikeom, ko ne pjeske, pa da idemo na neku kafu ili nesto slicno.
Nakon dva dana mucenja da nadem bajk da isti sredim opremim se za sutra(kladim se da nisam jedini), ti bi da odgodis! Nemojte ba! Ja idem i kad bi tajfun bio. Ponesite neke suskavce za svaki slucaj i to je to!

Post dobio aplauz od KillaOR

jacky je napisao/la:
Nemoj sad da seres xD dva dana trazim bike i jedva nadjem ovaj penzionerski
Ma idemo, to je samo bio prijedlog, i meni se ide show. Mada imam osjecaj da cu najvise hodati od sve raje hihihih.
100kaa je napisao/la:
Ma idemo, to je samo bio prijedlog, i meni se ide show. Mada imam osjecaj da cu najvise hodati od sve raje hihihih.
Ma nek je ono sad zalomilo, pa nek se mi pusimo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.