Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sve o Cataclysmi

165 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.05.2011. u 09:58

WoW: Cataclysm je treci nastavak WoW. Prvenstveno radnja se desava po Azerothu, ali ovaj put nista nije isto, skoro cijela mapa je promijenjena, bilo to putem terena ili je jednostavno nestalo. Kao i svaka expanzija do sad igra prati povratak Dragon Aspect Deathwing (koje mu je usput puno ime).

Sto se tice novih zona Blizzard je tu odradio jako dobar posao, poslije godina igranja po outlandu i northedu blizzard je odlucio uvesti novine, pa uvodi nove zone tipa
Mount Hyjal, vjerovatno je svima poznat taj dio jos iz Warcrafta 3, gdje se zadnja misija obavlja bas tu, tj. ispod Tree of Life, Vashj'ir, Deepholm, Uldum and the Twilight Highlands, to su sve nove oblasti u Cati. I ovaj put Cata donosi i 2 nove race, ovaj put Worgen u alijansi i Goblin u hordi. A najbolji dio je ovaj, sjecate li se dosadnog jahanja kroz cijeli Azeroth, prelazili smo kilometre i kilometre trazeci matse za profesije, ovaj put mozete letjeti, da dobro sto procitali, flyig mounts sada rade i u Azerothu. I da napomenem level cap je podignut na 85 al to vec svi znate predpostavljam. Evo jos jedna informacija koju vjerovatno znate jer Blizzard tako radi vec dugo, svaka expanzija donosi nove Dungeone i raidove tako da i ovaj put mozete malo da igrate PVE, u Cati nailazite na sljedece:

1) Novi dungeoni: Blackrock Caverns, Throne of the Tides, Vortex Pinnacle, Stonecore, Lost City of the Tol'vir, Halls of Origination, Grim Batol

Nove raidove: Blackwing Descent, Bastion of Twilight, Throne of the Four Winds, Baradin Hold
i naravno ocekuje se jos raidova sa novim updateom...
Eh sad dio za ljubitelje PVP-a, World PVP je ponovo vracen u modu, Tol Barad je jednostavno dio mape gdje imate 2 kampa, jedan hordin a drugi je od onih drugih, tu dodjete i ubijate one druge do mile volje, honor cap za 1 dan je 4k, i ima novih BG-ova...

Eto to je ono sto vam ja mogu rec i nemam bas vise sta da napise ali ako vam sta zatrebam za catu vicite :)
A zasto dizes ovakvu temu?Da kazes da ti znas sve o Cataclysm-i?Nisi nista reko o expanziji jer je nemoguce reci sve promjene.Fkt ne vidim smisao ....
Stvarno bespotrebna tema.
Mislim da je tema bespotrebna.

Catacylsm je izasao ima vremena..,kada je izasao tema se digla sta je novo i to a svi koji igraju mogli su to uociti ali eto mozda novim clanovima i igracima bude korisno..
hvala. mnogo si mi pomogao.
Ja konto tema o pravoj kataklizmi, ti neki ne viđeni naučnik predvidio nešto kad tamo... WoW
...igranja po outlandu i northedu..<--- :*:*
..zadnja misija obavlja bas tu, tj. ispod Tree of Life, Vashj'ir..<--9-)9-)
..su sve nove oblasti u Cati.-- ROFLMAO
..jedan hordin a drugi je od onih drugih..:r:r:r

Jaro eno onaj dole otvorio rodjendansku temu... dole se moze ubrat slobodan post i bez rizika ... hahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.