Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba DM Free4All Server

1.177 pregleda · 50 odgovora · otvorena 23.05.2011. u 12:45

Pozdrav , kao što znate jutros smo dobili još jedan server od kgb-a , na njega smo instalirali DM Free4All mod , što znači da mozete ubijati bilo koga na serveru iz bilo kojeg tima .

IP Servera : 91.150.72.226:27021

Hvala KGB !

Edit : Ukoliko vam ne bude radara nakon što napustite server samo kucajte u konzoli "drawradar"
je napisao/la:
jarane moj od tih 60+k ako ima aktivnih 2k plaknem ti ga usnicama odmah

nego radar ni pod razno nece kucam boga oca u konsolu nista, sto
samo bi zamolio ove "se*onje" sto nesto pisu po temi a nisu prisli serveru da se prave da teme ne postoji. 
50 vas se javilo na temu, hoce DM i dobili ste ga ali server prazan jadno 
Lima je napisao/la:
60k = multi acc, skakavci etc..
Nema veze, neka je 1k aktivno servera oba popunjavaju 60tak igrača, gamers ima balkanske sponzore tako da punjenje servera nebi trebalo predstavljati veliki problem
Svaka cast .
Ne igram cs nikako al ipak mi je drago da g.ba polako napreduje sto se tice servera 
Nije to lose toliko samo da ima kakvu redirekaciju nesumnjam u yordanovo iskustvo oko ovih stvari hajde valjda bude pun koliko ima slotova hajde odo malo pucati da vidim 
Cuj free 4 all HAHAHHAHAHAH smijesni ste ocm, hocu ba DM normalnog da igram kakav free 4 all pi**e materine cccc Smijesno ocm
Ovo je vrh kakav napredak nije humano!

;)
Super 

Napreduju serveri i ovaj će se 100% napuniti, jer je DM poslije publica najigraniji mod.

Naletim ponekad 
Cestitke i na ovome ipak sam se nadao GunGameu i glasao sam za isti al nvm

Uletit cu poslije 8-)
FRkii je napisao/la:
server drama ne izlazim snjega  1 sam u top 15 /A/
1. si u top 15 a top15 iskljucen??
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
zezam se bolan :D
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Cuj ti price..Od tih 60k je 20% aktivno , 10% su oni koji su se prijavili za moderatora,5% ljudi koji su tu najvise radi druzenja i 5% spameri
GJ !
unreal je napisao/la:
Cuj free 4 all HAHAHHAHAHAH smijesni ste ocm, hocu ba DM normalnog da igram kakav free 4 all pi**e materine cccc Smijesno ocm
Kočijaš ae negdje drugo svoju politiku prosipaj.
ScandaL je napisao/la:
Kočijaš ae negdje drugo svoju politiku prosipaj.
Nije politika seljak vec moje misljenje :S :S i nemoj me citirat :*
/prijedlog;

Uradi yordo da svi budu u jednom teamu, ne da budu pola u CT a pola u T, stavi sve npr u CT i to je to.

Sto se tice servera, prejak:]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.