Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba pub ili DM ffa problem

261 pregled · 16 odgovora · otvorena 23.05.2011. u 20:20

Danas sam igrao par minuta na Gamers.ba DM Free For All serveru, zatim sam izašao, i evo maloprije uđoh na public, nick mi promijenjen u "idol", ne mogu se rename, ne mogu pisati na chat, samo mi spama "You talk too much."

HUD mi je također nestao.

Zanima me je li se ovo neko od administratora zajebaje sa mnom ili je nešto drugo u pitanju?

Igram jedino na JJJKM i na Gamers.ba pubu ponekad. A otkako sam danas igrao na ovom novom FFA serveru, počelo mi se ovo dešavati.

Brisao sam i config, ali ništa.
valjda si gagovan
Ne zajebaje se niko sa tobom od admina. Bio sam sada na serveru. To ti je inace nekakav bug , i meni se desava ponekad.

Al eto samo da znas da se niko nije zajebavao s tobom od admina , nego je to nesto do servera.
Ako ti se samo dešava na GAMERS.ba public serveru onda je do servera, a ako ti je tako na ostalim serverima onda stvarno ne znam

@EDIT

~ Vidiš da nije samo tebi, već se i drugima to dešava.
probaj izbrisat config.cfg, nakon toga u konzolu ukucaj model ''(znaci upisi model pa 2 apostrofa) nakon toga pukni retry pa probaj onda.
igrao i ja sad nesta nisana ja reko ufatili me tripovi neki hahah
Fkt ista situacija samo što je kod mene nick promjenjen u id0l3r.
Ping mi raste nenormalno a net fercera
aPERFECTCIRCLE je napisao/la:
Fkt ista situacija samo što je kod mene nick promjenjen u id0l3r.
Ping mi raste nenormalno a net fercera
Ma drama

Meni samo ping "nestabilan"
Svašta bgm, eo sad igrao na ProGaming DM, sve uredu, znači Gamers.ba me naziva idolom - hoo fuckin' ray
Mislim da to nije do servera, meni se to prije dešavalo, nešto oko configa se pojebe, šta ja znam, al' može se desiti da je i do G.ba Puba, ili DM-a, mada se meni nije dešavalo..
A sta se zalite na server sacekajte koji dan da se dovede sve u red ... Polako ... Meni samo sto nevalja je ping 1 min normalan 2 skace ... Sam neka malo ovo admini srede a sredice vjerujem ...

Samo polako !!!
Imamo problema od sinoć , par puta nam je pao i DM i Public server ,a što se tiče ovoga , potrudit ću se maximalno da rješim .
Gagovan si, samo reci adminu da ti ungag. Dešava se x puta igračima, kao i meni naravno da udjem i neki glupi nick bude
::CS: PRO::. nešto u tom kontekstu i gagovan sam. Tako se dešava inače sa vremena na vrijeme, samo neka te ungag.
Seksanna je napisao/la:
Svašta bgm, eo sad igrao na ProGaming DM, sve uredu, znači Gamers.ba me naziva idolom - hoo fuckin' ray
Ja svaki put kada se izadjem sa g.ba pub dobijem ban pa mi yordo mora da skida xD
NIKOLAAAa je napisao/la:
Ja svaki put kada se izadjem sa g.ba pub dobijem ban pa mi yordo mora da skida xD
Nikola ostavi broj mobitela na PM, oće ovaj jedan da te nazove u vezi onog PS2, ja obrisao artikal morili ljudi strašno, bez obzira što sam napisao da nisam ja vlasnik. :/

Sry for offtopic i more delete ovo, riješio.
I meni su nestali svi AMX bindovi koje sam bindo jer sam admin na jednom serveru smjesno pravo :)

Sto posto neki bug :)
yordan je napisao/la:
Imamo problema od sinoć , par puta nam je pao i DM i Public server ,a što se tiče ovoga , potrudit ću se maximalno da rješim .
Ja mislim da je ovo do plugina mdb Bans. Nekad mi se dešava i na ProGamingu. Imam svoj nick reaveNz a prije toga je bio na primjer. idol. Uđem sa nickom reaveNz vrati ga na idol i ne možeš promjenit bez retry ili izaći/ući u cs.

Pogledaj malo, ili mjesto mdb Bans stavi KGB Ban system. Ako treba link javi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.