Evo nakon što smo porazgovarali s Iggijem , odlučili smo dići još jedan GAMERS.ba server , a sad je na vama da izaberete koji mod želite !
Diskusija
Zaključana
GAMERS.ba Serveri - Anketa
1.060 pregleda · 73 odgovora · otvorena 22.05.2011. u 22:46
Najpametnije bi bilo da se napravi DM server, jer on ide uz public, kad je vec tu.. Ovo ostalo pravite kad budete djecurliju htjeli imati..
I inace, ako bude DM izglasan, nemojte molim vas previse onih idiotskih amx-pluginova, gluposti tipa 12 galona krvi iz glave, da je brzina sa scope-om jednaka brzini bez njega i ostalih pickematerinskih gluposti. To zaista nije potrebno.
Toliko od mene.
I inace, ako bude DM izglasan, nemojte molim vas previse onih idiotskih amx-pluginova, gluposti tipa 12 galona krvi iz glave, da je brzina sa scope-om jednaka brzini bez njega i ostalih pickematerinskih gluposti. To zaista nije potrebno.
Toliko od mene.
Genius je napisao/la:
Najpametnije bi bilo da se napravi DM server, jer on ide uz public, kad je vec tu.. Ovo ostalo pravite kad budete djecurliju htjeli imati..
Toliko od mene.
Toliko od mene.
Iskreno DM , tu ces manje skilla izgubiti nego na publicu , odes na dm naskilaš se i uletis na pablik nemogu ti nista xD
Stavi Hide n Seek najjace nesto sto postoji a zanimljivo 
To ili Dm

To ili Dm
deathrun
De Dust 2 Only bice pun uvijek ...
vLexinho je napisao/la:
ReaveNz je napisao/la:
Deathmatch definitivno. Ako budete DM stavili brzo će se napuniti.
Kao sto kaze relo za dm bi bilo malo slotova , 18 slotova je teaman za Hide'N'Seek
DEATMACH!
HNS nesto najjace svega mi 8-)
DM !
DM!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.