Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 9 bodova

Monkey Island 4

1.275 pregleda · 51 odgovor · otvorena 11.12.2006. u 00:30

Eh ovako, treba mi mala pomoc.
Kao prvo molim sve koji neznaju o cemu se radi da ne postaju nista.Kao drugo dodjem do onog dijela kada dobijem brod,vec sam pobijedio onog u arm wrestlingu tako da imam posadu(jedino ako treba naci jos nekog). Sta sad uradim ? Imam i brod i sve kako cu preci dalje ?
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/escape_from_monkey_island_d.txt

vidi ako ima ... ako ne, onda --> www.gamefaqs.com
nisi mu trebao dati faq, puno je bolje kad se malo patis.

Evo moje price:

Imao sam na stolu jedno 10 papira samo dok sam skontao sta-sta dobija u monkey kombat i kad sam presao taj dio bacio sam sve papire u kantu. Na kraju igrice se desilo sasvim nesto neocekivano... opet monkey kombat ahaha. Onda sam desperatno poceo da rovim po kanti, nema, izasao sam vani i vidio gomilu nakih govana pored kontejnera pa sam skroz odustao. U depresiji sam pokusavao bezveze praviti par poteza i uspjem 3x uraditi isto sto i glavni i pobjedim... kakva sreca, suze su mi tekle. Tu igru cu uvijek pamtiti
ej ovo je najjaca igra!

i ja sam tako imao gomilu papira rovio po njima i na kraju jedva presao igru!

nesjecam se skroz oko igre ali ja mislim da ide ovako:

kada pobjedis onog u arm wreslingu (tu sam se ja namucio) onda moras srediti sve oko broda!
Vjerovatno si vec kupio onaj roza brod, sad moras da dobijes neke "kompase" ili sta vec neke stvari kojece ti pokazati put na mapi do monkey islanda. Ja sam te stvari dobio kod one vracare u gradu. Ona ce ti dati te stvarcice i onda ih ti upotri**** na brodu! Nesjecam se tacno mislim da je nesto vezano oko one figure sto je prikacena na pocetku broda.

Nadam se da sam malo pomogao
Imas josh dvoje ljudi. Oni stoje ispred neke kuce (tuda prolazis kad ides u scum bar). Razgovaraj s njima i oni ce ti rec da im dadnes neki papir za posao. Odes u onu vilu i ima na stolu taj papir. Dadnes onoj da se potpise i dadnes to onim ljudima. Ja mislim da je to to. Ake nesto nisi shvatio, objasnicu ti preko msn-a.
Kad je tako dobra , tako extra igra. Gdje da je skinem ? Ochu i ja da je igram !
               skaLaa100 je napisao/la:
Kad je tako dobra , tako extra igra. Gdje da je skinem ? Ochu i ja da je igram !

isohunt
btw. tnx raiden,vec sam pricao sa njima sad cu im dat papir
pisi ako jos negdje zapnes, bolje da ti raja pomaze
i ja sam to igrao pa nisam mogao preci mocvaru i izbrisao sam

igricu ne mozes skinuti vec kupiti jer Lucas Arts jos uvijek drzi autorska prava osim 1 i 2 dijela koji sam imao... ali to je stariej od grcke pa mozes zamisliti kakva je igra...
               malak je napisao/la:
i ja sam to igrao pa nisam mogao preci mocvaru i izbrisao sam

igricu ne mozes skinuti vec kupiti jer Lucas Arts jos uvijek drzi autorska prava osim 1 i 2 dijela koji sam imao... ali to je stariej od grcke pa mozes zamisliti kakva je igra...

mocvara i jesta jedan od komplikovanijih dijelova al sve dok ne skontas logiku uglavnom sjecam se da moras maznuti sat od one dvojice sto igraju saha pa ga staviti na drvo ono sto plovi i onda ce ti se pojaviti sat kad budes plovio i snaci ces se
igrao sam ovog' dok nisam znao eng. kako treba neshto rubber chicken ruber ovo ja ganjao kokoske po selu , pise get something liek a helmet ja veze nisam imao shta oche dam mu lonac kad ono puf iz topa me izbaci ...
man im gona dl it right now
Dosao sam do onog dijela kad trebas dat ono pismo od advokata onoj u banci...kad god joj ponudim pismo guybrsh kaze "i dont think she like that"
Trebas popricat sa njom prvo, onda tijekom razgovora joj dati pismo od odvjetnika
Trebas popricat sa njom prvo, onda tijekom razgovora joj dati pismo od odvjetnika
               LHawk je napisao/la:

Preso sam to i svasta jos,sad trebam uzeti sat od one dvojice...kako to ? znam da ih moram natjerat da se pobiju
moras onom mrsavom nesto u razgovoru spomenut neku curu on ce se nesto naljutiti, pa ja mislim ukrasti jedan pijun ili tako nesto onda ce se pobiti onaj mrsavi i debeli
sad si i mene zarazio, marat cu je po treci put preci
kao sto je kolega iznad rekao trebas mu stalno spominjat onu zensku sve dok ne izludi, onda im klepit sat, cinit ce ti se da je zapela igra, ali ces morat pricekat par minuta
Preso sam to,sad sam presao i mocvaru ,uhapsio onog i sad neznam kako cu dokazat da je fakat kriv ?
dajte pomazite
Moras uzeti besplatni dio, tocnije kozu, od tipa sto prodaje umjetne djelove tijela, a to postizes kombinacijom imena ljudi.
Kad uzmes od njega kozu stavi je na saht pokraj banke i uleti u nju, upali svjetlo i uzmi nos koji ces vidjeti kao sjenu na zidu.
To ti je prvi dokaz, moram sad podmetnut bube onom Australcu na stap
Pa cu ti se javit.
Kako da uzmem onu soljicu na jambalaja island ?
treba nesto sa karikaturom uradit al' sta ?!
               Schulz je napisao/la:
Kako da uzmem onu soljicu na jambalaja island ?
treba nesto sa karikaturom uradit al' sta ?!

Trebas uzet solju iz torbe one bakice u kavani, ljepilo kod onog tipa sto brzo prica, otici u guybrush restoran, reci karikaturistu da te nacrta sa soljom, stavi ljepilo na tu karikaturu i zaljepi je na solju iz one kavane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.