Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bruka i Sramota

698 pregleda · 27 odgovora · otvorena 20.05.2011. u 13:06

Sta je momci ne ulazite na server a kad je konkurs za Admina svi ste tu negdje ? Svi igrate po 12 sati na serveru ha hu a nidje nikad nikoga?

Pa sta je reci braco moja ?

Imate server prejak ping nam 20 prima se kako treba, i opet nema raje ?

Mozetel mi vi odgovoriti zasto necete da ulazite, jel to do nas ili vi sami od sebe necete da ulazite ?

Bruka i Sramota stvarno. . . 
Jednostavno kad vidim ono: 3/32 de_train neulazi mi se,a admina nema da promjeni mapu,a ako admin slucajno udje i promjeni mapu ta mapa ce biti us*ani fy_snow,onda mi se jos vise neigra.
Kako posadis tako i dobijes.
Nisu poceli sa serverom kako treba. Admini bili veci debili nego na nekom seoskom serveru. Svaki admin na serveru treba da predstavlja ovu zajednicu, a ne svoje selo i debilizam.

Svima se zgadio server. Zasto bi igrao na najvecoj gaming zajednici na balkanu, kada mozes ugodnije igrati na seoskom serveru koji drzi dijete od 12godina.
Blejza upravu si sve ovo sto pišeš ,svi hoce admina na gotovo .
Neam vise sta da kaazem za server sve ok.
Trude se momci:vlex,yordan.ado da dignu server na noge !
@Dexx nisu admini krivi to što ti govoriš,trebaš razumjeti kad vas nema da mi stavimo fy_snow ,a necemo stavit inferno igra se 3 vs 3 malo kontaj to u obzir 9-)
Nije bruka i sramota.
Ma ko će ti ovdje igrati, pored klanova i mixova kojih ima na pretek sada.
Udju ljudi na g.ba odigraju mix i to je to zasite se.
Prije svega želi bih se zahvaliti vLexinhu što mi je ukazao povjerenje i dao mi admina na Gamers.ba Publicu. Sa njim sam se dogovorio oko reklamiranja. Zvat ću redovne igrače.

Sutra sam cijeli dan slobodan pa ću poraditi na reklami servera. Server neće propasti 100% ako neko ne umiješa svoje ruke ili izaberu se drugi ljudi koji će ga voditi.

Još jednom hvala Vladi na povjerenju! =D
Admini su stvarno low, ušao sam jednom popušio bananu neću više nikada bez statusa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.