Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.BA TS3 server - zalba na admina

241 pregled · 5 odgovora · otvorena 17.05.2011. u 23:48

Dobro vece,
zao mi je sto index puni jedna debilna tema ali stvarno je bilo dosta dr****a po svim mogucim pravilima servera (GBA TS3) od strane admina.
O cemu je rijec? Moj klan je napravio sobu na teamspeaku, i danas je izbrisana, znaci Vlado mi je stavio chanela i svima iz klana, sobu ostavio kao stalnu ali je danas nije bilo. Ipak, nije to problem. Napravio sam sobu, usli smo i pucali cwove i odigrali smo mec protiv ekipe ispod nas.
Eh sada, koyote se iznervirao jer smo izgubili, prozivao protivnike i trazio demo i na kraju cwa otisao u njihovu sobu. Psovao im mrtve, majku, sta je sve stigao, i banovao ga je lamer. Znaci, pitam ja lamera sto ga je banovao kaze on psovao je mrtve, ja ga pitam je li (na naserm cw ser), i kaze on da jeste, nista izvinem se ja lameru i kazem ok. Mislim, nisam lameru nista opsovao ili to, samo mu rekao evo kaze mi i on, ok i zatvorim prozor. Da bi nakon nekih 5minuta, usao admin "adnan." i pitao zasto psujemo momcima ispod. Rekao sam mu da je koyote psovao mrtve, da ga je lamer banovao i sve ok, da nas ostavi na miru (i ne smara). Medjutim, on dovodi "lajfa" u sobu, i pita jesu ovi psovali, lajf kaze da jesmo i on pocne redom banovati a ja mu pritom kazem "skinuce ti admina zbog ovoga".
Znaci ispricao sam sve kako je bilo, a evo sada jedno pitanje, zasto je ostatak moje ekipe banovan kada nismo ulazili uopste u sobu momcima ispod nas, zasto je taj adnan. prekrsio pravilo koje stoji u "welcome poruci" :

Zasto nam sobu stalno brisu? Jesmo mi mozda retardirani da ne mozemo dobiti obicnu sobu na public TS3 serveru zajednice koju redovno posjecujem svaki dan? Hoce li adnan. biti sankcionisan, hoce li moj tim imati napokon sobu (stalnu) i bar jednog chanell admina (zbog passworda)?

Zamolio bih nekoga od admina Vlada, ili lamera da mi sobu ostave za stalno, da to stalno bude bukvalno i da se u ime koyotea izvinem adnanu koji to nije zasluzio jer je banovao nas koji cak nismo ni usli u sobu protivnika.

FritzZy @unknown.iin team
Skinut vam je ban obojici, sledeci put pamet u glavu

Sve se moze resiti pricom ili block opcijom na tsu

Kad udjes javi se da ti napravim sobu
Kumee moj , od mene si ban dobio jer sam te pitao lijepo zasto psujes poceo svoju nabrijanu spiku ...
Znas sto sam te banovao kad si nešto izustio meni ...
Znači nemožeš pričat stvari druge na forumu koje nisu onakve kakve pričaš ... A dobio si unban , samo zato što si ispao fer i izvinuo se ...

Javi mi se kad uđeš na ts3 , da ti napravim sobu i da stavim stalnu ...

Pozzz ;)
vLexinho je napisao/la:
Skinut vam je ban obojici, sledeci put pamet u glavu :)

Sve se moze resiti pricom ili block opcijom na tsu

Kad udjes javi se da ti napravim sobu :)
aj ti vlado ts kako izgleda. =D
picharz0r je napisao/la:
Kumee moj , od mene si ban dobio jer sam te pitao lijepo zasto psujes poceo svoju nabrijanu spiku ...
Znas sto sam te banovao kad si nešto izustio meni ...
Znači nemožeš pričat stvari druge na forumu koje nisu onakve kakve pričaš ... A dobio si unban , samo zato što si ispao fer i izvinuo se ...

Javi mi se kad uđeš na ts3 , da ti napravim sobu i da stavim stalnu ...

Pozzz
Uvjek cu se izvinuti, jer je pogrjesio sa psovanjem, a kako prvo ne volim kad meni psuju, tako ne volim ni kad drugima psuju.

Na serveru sam, mozete staviti sobu za stalno pa da idem.

Lock temu, hvala i pozdrav !

Post dobio aplauz od vLexinho

De ba ljudi sta se svađate, širite ljubav mešu sobom i volite se ko da ste pederi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.